Her bor hyggen - værtshistorie

Tønder - SJ Rooms BB - værtshistorie

Her bor hyggen
Vi er mange der har ledt efter den, og vi strejfer den fra tid til anden, men nu har vi fundet stedet hvor vi uden at blinke vil stikke en tegnestift i kortet og påstå at her bor den fast, nemlig hos SJ-rooms - Annettes Bed and Breakfast i Jejsing! Dette er stedet hvor hyggen kommer dig i møde, som en stor varm hånd, i det øjeblik døren åbnes og du bliver mødt af værtinden. Og vi lover, at du er smittet hurtigere end du kan nå at stikke poten frem og få sagt møjn. Det var en brand der i tidernes morgen gjorde det muligt for Annettes forældre at bygge et større hus og da en af naboerne nede af vejen stod og manglede plads til nogle af deres gæster, og blev det der gjorde, at Annettes far i en alder af 70 år blev momsregistreret og forældrene dermed begyndte at drive Bed and Breakfast.

Da alderdom og sygdom trængte sig på, spurgte hendes forældre Annette, om hun ville overtage hele etablissementet - og det ville hun hjertens gerne. Som Annette selv siger det: Jeg er tidligere dagplejemor så jeg har altid haft åbent hus. Og da Annettes mand er vognmand og tit er væk hjemmefra, så ville det være dejligt at fylde huset med liv. På et tidspunkt flytter naboerne. Det var for fristende og spændende at få mulighed for at udvide med nogle flere værelser. Vi holdt vejret og sprang ud - vi håbede at vi kunne flyve og det kunne vi, smiler Annette stolt. SJ-rooms er i dag vokset fra 4 til 9 hyggelige værelser. Området omkring SJ-rooms i det sønderjyske har fantastisk meget at byde på, spændende oplevelser du kan berige dig selv og din familie med. Efter en dag på oplevelse i grænselandet er det en lise at vende hjem til Annette, som har viet al sin tid og umage på at give dig en oplevelse og et ophold som du sent vil glemme. Mange Bed and Breakfast er små mini turistbureauer, og for Annette er det en selvfølge at lave turforslag som passer til gæsternes forventninger, enten alene eller med guide, i bil, i kano, på cykel, på gåben eller måske som westernrytter i marsken.

Et væld af oplevelser
Det er et væld af oplevelser der venter, og ikke alle kan findes i fine brochurer. Mange er man simpelthen nødt til a være sønderjyde for at kende til. Sj-Rooms har gæster der nyder ferien som ren afslapning med masser af oplevelser eller som forretningsrejsende der arbejder i området. Uanset så er der plads til alle. Annette sætter stor pris på alle de fortællinger hendes gæster deler ud af: Jeg syntes at det er så fantastisk spændende at høre om kulturer og menneskers liv og dagligdag i andre lande. Vi har jo mange forskellige nationaliteter, som gæster både mig og området, og heldigvis er det mere reglen end undtagelsen at de vender tilbage igen og igen.

De mange jule- og nytårskort som Annette har modtaget fra et hav af forskellige lande bevidner, at der må være noget om snakken. Og når vi tager et smugkig i gæstebogen er det da også helt tydeligt, at vi ikke er de eneste der har opdaget det med hyggen - for slet ikke at tale om Annettes hjertevarme og imødekommenhed. Jeg er ydmyg i forhold til tanken om at folk vælger at lægge deres ferie og værdifulde tid her hos mig, i mit område, i mit hjem.. og derfor er det så vigtigt at gå det ekstra skridt, for at give folk en uforglemmelig oplevelse. Og hos os hersker der ingen tvivl, det er præcist det du får, en uforglemmelig og meget, meget hyggelig oplevelse.

Seværdigheder i nærheden:

• Nolde Museum
• Schackenborg Slot og Slotshave
• Højer Sluser
• Mandø og Vadehavscentret
• Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum
• Tønder Kniplinger
• Danmarks ældste by Ribe
• Rømøs brede sandstrand
• Sydslesvig med Frederiksstad og Halligerne

SJ Rooms
Lille landsby, tæt ved Tønder og marsken. 9 værelser, heraf 5 med eget bad og toilet. 2 køkkener og spabad.  TV og internet på næsten alle værelser. Slap af med familien og gør gode indkøb både i Tønder og syd for grænsen. Der kan sidde op til 12 personer og spise i køkkenet. Morgenmad kan bestilles. 

Annette Olsen    
Hostrupvej 33, Jejsing
6270 Tønder
Telefon 74 73 41 96
Mobil 40 40 41 94
annette@sjrooms.dk
www.sjrooms.dk

sj-rooms2
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg