Bed and Breakfast Guide Danmark

Vi håber, du vil benytte vor side flittigt og besøge alle de mageløse og spændende private overnatnings- steder og Bed and Breakfast, du kan finde i hele Danmark - fra de mindste øer til de største byer.

Søgning

Du kan enten søge via det røde søgningsfelt hvor du specificerer dine ønsker til overnatningsstedet eller via kortet på forsiden. I alle tilfælde ender du op med et kort, der er markeret med røde prikker og et tal i hver prik. Hvis du klikker på tallet kommer du ind på værtens side og kan se og læse mere om det enkelte overnatningssted.

Hvad er Bed and Breakfast og privat overnatning

Bed and Breakfast og privat overnatning - er private hjem som åbner deres døre for turister, håndværkere og andre besøgende, der gæster deres område. Derfor findes der også mange forskellige, hyggelige indretninger, i mange forskellige stilarter og fra mange forskellige tidsaldre.

Pictogrammer

Forklaringen til de anvendte piktogrammer kan ses ved læsning. Alle værter har symbolforklaringer på de tilbud, der forefindes på stedet. Du finder mange, gode informationer om de enkelte overnatningssteder på deres sider, men det er alligevel altid en god ide at kontakte værten og spørge, om der tilbydes præcis det, du ønsker, inden du booker.

Kvalitetssikring

Det er ikke muligt for redaktionen at besøge og kvalitetsbesigtige alle overnatningssteder. De i Bed and Breakfast Guide Danmark oplyste informationer, er udelukkende baseret på værternes informationer til os. Vi påtager os ikke ansvar for urigtige eller misvisende oplysninger.

Faciliteter

Privat overnatning eller Bed and Breakfast finder du i private hjem. Det er private, danske hjem der åbner deres døre for besøgende i området. Det er ikke hoteller eller kroer, og standarden kan variere fra sted til sted. Du kan finde overnatningsteder, der tilbyder eget bad og toilet til hvert værelse, med fælleskøkken eller f.eks. ferielejligheder, og som har en meget høj standard. Ligesom du kan finde steder, hvor værelset ligger i f.eks. en staldlænge og du må over gården om natten for at komme på toilettet. Som hovedregel er der ikke mere end et - højst to - badeværelser i et privat hjem. Kontakt derfor værten hvis du har specifikke ønsker. Uanset standarder så er det altid charmen og hyggen ved denne overnatningsform sammenholdt med prisniveauet på hoteller og kroer, der år efter år får hundredetusindevis af gæster til at besøge de mange private overnatningsteder og Bed and Breakfast. Standarden er generelt meget høj på denne overnatningsform i Danmark.

Priser

Mange værter tilbyder et nedslag i overnatningsprisen ved ophold i mere end 3 døgn. Som hovedregel er der sengetøj, håndklæder, morgenmad (serveret eller selvbetjening) og moms inkl. i overnatningsprisen. Men det er ikke altid tilfældet. Så spørg værten, når du kontakter for bookning. Priserne på overnatning kan variere meget fra sted til sted. Du kan ikke regne med at prisen er et udtryk for kvaliteten. Prisniveau- et er meget forskelligt afhængigt af, om du vil overnatte i en storby eller på landet, i tæt besøgte områder med mange seværdigheder og attraktioner eller mindre besøgte landegne.

Forudbestilling og betaling

Du kan som hovedregel forudbestille dit ophold ved henvendelse til værten. I nogle tilfælde vil du blive bedt om at betale et depositum ved bestilling. Vær opmærksom på, at hovedparten af værterne vil bede dig betale kontant ved ankomst. De færreste værter accepterer checks eller kreditkort. I flere områder i Danmark er det Turistbureauerne, der modtager bestillinger og reservationer for værterne. Men fremgangsmåden er stort set den samme, som hvis du kontakter værterne direkte.

Den trykte guide

Bed and Breakfast Guide Danmark udkommer i 2022 i et oplag på 35.000 eksemplarer. Guiden leveres gratis på alle motorvejsstationer, hos alle værter, på skranken til danske autoriserede Turistbureauer samt flere færger.

Fejl eller mangler

Vi kan ikke påtage os ansvaret for urigtige eller misvisende oplysninger, ligesom vi ikke tager ansvar for eventuelle mangler, prisstigninger eller trykfejl.

Opsigelse fra værter

Aftaler indgås på årsbasis for den trykte guide og for hjemmesiden. Aftaler fornyes automatisk for det følgende år, såfremt vi ikke inden 31. oktober har modtaget din opsigelse. Aftaler indgået på 2 år fortsætter som 2 årsaftaler, og skal således også opsiges inden 31. oktober. Undervejs kan der valgfrit skiftes betalingsinterval, så afregningen bliver fordelt på måned, kvartal, år.

Din udmeldelse sendes til Lone på lone@frostreklame.dk, som enten vil ringe dig op, eller besvare din email.