Åbent

Klegod BB

Alice Sangill, Holmlands Klitvej 102, Klegod, 6950 Ringkøbingsangillalice@gmail.comwww.klegodbb.dk

01.01.-23.12. Åbent

Velkommen til Klegod Bed and Breakfast midt på Holmsland Klit. Her finder du 2 dobbeltværelser, hvoraf det ene er med udsigt, og et enkelt værelse. Vi kan tilbyde vores værelser som lejlighed for 5 personer.

Vi har to dejlige badeværelser, det ene med bruser, adgang til fuldt udrustet køkken for madlavning, dejlig udsigtsterrasse med havemøbler.

Lejligheden kan lejes for fra 800 kr pr nat - uafhængigt af hvor mange I kommer.

Det store dobbeltværelse med den fine udsigt og adgang til køkken og bad kan lejes for 500 kr pr nat for 2 personer.

Det lille dobbeltværelse kan lejes for 300 kr pr nat for 2 personer.

Enkeltværelse 300 kr pr nat.

Vi serverer en dejlig morgenmad for 50 kr pr person, for når man er på weekend tur eller ferie, skal der opleves en masse, derfor er det vigtigt at få en god start på dagen. Det får du absolut hvis du vælger at bestille morgenmad hos Klegod Bed and Breakfast. Bakken med morgenmad serveres i fællesstuen på aftalt tidspunkt og kan typisk indeholde følgende - men varierer efter årstiden: Friskbagte rundstykker og rugbrød, blødkogt æg fra egne høns, sild, pålæg, syltetøj, kaffe, the og juice.

I gå-afstand  ligger et brødudsalg om sommeren. Er du til fiskeri er stedet nabo til en populær put-and-take sø. Husets jord går helt ned til Ringkøbing Fjord, en lille gåtur på 400 meter. Er du til en lidt længere gåtur har vi klitterne og Vesterhavet på den anden side.

Klegod er et populært ferieområde, der er beliggende på den nordligste del af Holmsland Klit mellem Søndervig og Hvide Sande. Området ved Klegod er en betagende naturoplevelse på alle årstider. Du kommer til at bo midt imellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Vesterhavet med dets voldsomme temperament er altid et besøg værd, hvad enten det er en gåtur med familien, en guidet ridetur langs stranden, en fed surfsession ved et af områdets mange gode surfspots eller fordi du vil bade ved nogle af de bedste strande i Danmark. Vesterhavet er et altid skiftende bekendtskab, hvor du kan opleve de smukkeste solnedgange en sommeraften i august eller blive rusket godt igennem på en gåtur i nordvestenkuling!

Mod øst - og med udsigt - fra vores bed and breakfast ligger Ringkøbing Fjord. Roligere i temperament end søsteren mod vest kan du opleve de mest fantastiske solopgange fra vores værelse på 1. sal eller fra haven. Ligesom Vesterhavet indbyder fjorden til alle mange former for fritidsaktiviteter først og fremmest windsurfing, kitesurfing, wakeboarding og vandski og selvfølgelig badning. Området omkring vores bed and breakfast byder på fascinerende natur til gåture i den dejlige natur, lystfiskeri i nærliggende put and take søer. Du er altid velkommen til at spørge os om ideer til udflugter og aktiviteter i området.

 
FA

Gård med dyr

 
+1

1. Etage

 

Røgfri værelser

 
5+1

Antal senge

 
+125 Kr

Mulighed for ekstra opredning

 

Børneseng

 
SB+50

Serveret morgenmad

 
-100%

Rabat for børn under 4 år

 

Rabat ved flere dages ophold

 

Håndværkerrabat

 

Adgang til Køkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Cykelskur

 

Legeplads

 
+75 Kr

Vaskemaskine

 

Kontant

 

Mobilepay

 
4 km

Afstand til svømmehal

 
1,5 km

Afstand til badestrand

 
4 km

Afstand til by

 
0 km

Afstand til offentlig transport

 
4 km

Afstand til indkøb

 
6 km

Afstand til golf

 
0,3 km

Afstand til fiskemuligheder

 
4 km

Afstand til restaurant

 
4 km

Afstand til cafe

 
4 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  300 Kr pr. nat 

Klegod BB tilbyder:
Enkeltværelse: 300 DKK
Dobbeltværelse: 500 DKK
Lejlighed: 800 DKK

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg