Vildere bliver det ikke

Djursland - Djurs Sommerland

Vildere bliver det ikke
Hvis du både er til de vildeste ture i nogle af verdens sejeste rutsjebaner og søde oplevelser for hele familien, så skal turen gå til Djurs Sommerland. Sommerlandet er sommerens bedste oplevelse for børn i alle aldre.

Skatteøen er Europas største
Den 5-stjernede forlystelsespark Djurs Sommerland byder på en helt enestående oplevelse, Skatteøen, Europas største water coaster. Rutsjebanen er 28 meter høj og sender deltagerne gennem både luft og vand med op til 70 kilometer i timen. Water coasteren er en del af sommerlandets store piratland, der også byder på rutsjebanen Piraten, hvor hastigheden kommer helt op på 90 km i timen. De modige kan også prøve det sjove droptårn Sablen, hvor såvel pivede landkrabber, som garvede søulke får deres sag for, mens vandrutsjebanen Piratfisken og Det Skøre Kompas er for børn i alle aldre. Men i Djurs Sommerland kan du også smide sabel og øjeklap for at drage på opdagelse i Sommerland, Vandland, Cowboy- og Indianerland, Lilleputland, Afrikaland og Mexicoland, der hver for sig byder på en verden af sjove forlystelser for store og små med forlystelser som Thors Hammer, Kannibalgryderne, Waikiki Surf School og Troldetoget. Og fordelen for alle er, at når entreen er betalt, er forlystelserne gratis.

Mad til trætte cowboys- og girls
Når familien får brug for en pause, er der et bredt udvalg af sjove temarestauranter i parken, som fx Western Saloonen, der tilbyder en Wild West Buffet og a la carte restauranten Laredo i Cowboyland, Don Pedros Tortillabar i Mexicoland og sandwichbaren Kenya Cantine i Afrikaland. Der er også rige muligheder for at spise sin egen medbragt frokostkurv ved de mange borde og bænke, der er opsat i parkens grønne oaser. Der er også mulighed for at grille selv på et særligt grillområde, hvor grillerne er tændt fra kl. 12.00-14.00 og efter behov. Man kan enten selv medbringe sin egen madkurv og kød til grillen eller købe en grill-selv-pakke med kød, salat, brød og bestik. Grill-selv madkurve skal bestilles senest kl. 16.00 dagen før besøget i Djurs Sommerland.

En af Danmarks bedste attraktioner
Danske Turist Attraktioner - DTA - har tildelt Djurs Sommerland 5 ud af 5 stjerner i kvalitetsmærke- og stjernemærkningsordningen. Det betyder, at Djurs Sommerland er klassificeret som En helstøbt attraktion på internationalt niveau.

Læs mere på www.djurssommerland.dk

 

 

djurs-sommerland2
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg