Besøg tre kontinenter i Randers Regnskov

Randers - Randers Regnskov

Besøg tre kontinenter i Randers Regnskov
Du behøver hverken kostbare flybilletter eller vaccinationer for at opleve hele tre tropiske regnskovskontinenter med kæmpelianer, brætrodstræer, brusende vandfald med over 250 dyrearter og 450 forskellige tropiske planter. Du skal bare tage en tur til Randers Regnskov og tag bare børnene med, selv om mange af dyrene lever frit, og du kommer helt tæt på bl.a. aber, grønne leguaner, flyvende hunde og dovendyr. Randers Regnskov er inddelt i tre kupler med dyr fra henholdsvis Sydamerika, Afrika, og Asien, men der er også mindre afdelinger som slangegården med fritgående slanger, Kraniegrotten med tætflyvende flagermus og et salt vandsakvarie opbygget, som en sunken fregat...

Dyret i Dig
Randers Regnskov er spækket med sjove, lærerige og spændende oplevelser, hvor gæsterne vil blive udfordret og overrasket over, hvor ofte der er sammenfald mellem dyr og menneskers optræden. Desuden er der en lang række åbne arrangementer lige fra ansigtsmaling og foredrag til særlige dage med aftenåben og dyreudsætninger.

Usædvanlige fotos
For de fotointeresserede er Randers Regnskov et paradis. De tre tropiske kupler er spækkede med fantastiske motiver lige fra søkøer, slanger og silkeaber til gigantiske biller, eksotiske planter og sågar selvlysende svampe. Du kan gå rundt på fototure i kuplerne og at finde de mange spændende motiver. Derudover kan du se regnskoven fra helt en anden side, når du ser tudser, flagermus, nataber og de seværdige selvlysende svampe.

Åbent året rundt
Randers Regnskov har åbent 356 dage om året og byder hver dag på både inden-og udendørs aktiviteter og faciliteter, fx en stor legeplads og Børnezoo, samt en spændende butik fyldt med smukke afrikanske træskulpturer, musikinstrumenter fra Sydamerika og brugskunst fra Sydøstasien samt plysdyr, puslespil i gummitræ og meget meget mere til de mindste. Gæsterne må gerne medbringe deres egen mad, men frokost i Regnskovscafeen med udsigten over Gudenådal er et godt sted at gøre holdt på opdagelsesrejsen i troperne.

Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
8900 Randers
Telefon +45 87 10 99 99
www.regnskoven.dk

randers-regnskov11
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg