HanneZzz - Bed and Breakfast ferielejligheder nær Aabenraa - værtshistorie

Aabenraa - HanneZzz BB - værtshistorie

HanneZzz - Bed and Breakfast ferielejligheder nær Aabenraa
Hanne har altid været fascineret af hotel- og restaurationsbranchen. Hun fik sit første fritidsjob som opvasker i en alder af 13-14 år og har haft fritidsjob inden for branchen lige siden. Hun elskede - og gør det stadig - at være med til at servicere folk og give dem en god oplevelse.

Så det undrede ingen i familien, da Hanne forpagt-ede Danhostel Oksbøl Vandrehjem med en anden. Hanne havde ansvaret for at tjekke gæster ind, tog sig af administrationen, hjalp til med servering og rengøringen.

Det var indtil Amors pil ramte Hanne - hårdt - og hun flyttede til Aabenraa med sin nye kæreste Uwe ind på hans families gård. Forpagtningen af Danhostel blev opgivet, og Hanne og hendes kæreste skabte nu et fælles hjem i Rise Hjarup - beliggende små 6 kilomet-er nord for Aabenraa.

Jorden omkring gården var bortforpagtet, og der stod en tom bygningsmasse omkring stuehuset, hvor besætningen tidligere gik. Så fik Hanne en god ide. Det var servicegenet, der igen rørte på sig, men Hannes kæreste sagde nej. Der gik noget tid før det lykkedes Hanne at få Uwe med på ideen. Der skulle indrettes overnatningssted i de tomme bygninger.

Det koster jo noget at opnå noget. Så Uwe og Hanne indgik en aftale. De blev enige om, at gæsterne ikke skulle ind i deres private hjem, og der skulle ikke være morgenmadsservering. Derfor blev det nye overnatningssted en blanding af et vandrehjem, hvor man selv kan medbringe sit sengelinned og lave mad, samt et motel, hvor gæsterne har deres egen indgang og kan parkere foran deres rum. Det nye projekt blev navngivet HanneZzz Bed and Breakfast ferielejligheder.

Hanne og Uwe gav hinanden håndslag på aftalen og blev enige om at bygge fem nye ferielejligheder. Ned røg det gamle hønsehus og på grunden blev nu rejst - på blot seks måneder - det nye lejlighedsbyggeri.

De gjorde det ikke for pengenes skyld. De syntes bare, at det var en fornuftig måde at skabe en forrentning af deres kapital, samtidig med at Hanne kunne dyrke sin hobby. Det letteste havde været at sætte pengene ind på en konto i banken og lade det være godt med det. Dengang fik man renter af kapital i banken. Det var ikke samme tilstande som nu, hvor indskud og opsparing ikke belønnes.

I sommeren 2011 stod alle fem lejligheder klar. Hanne smed den sidste spand med snavset gulvvaskevand ud og så i det samme en bil rulle ind på gårdspladsen. Hendes første gæst var ankommet. Gæsten, som var håndværker, havde hørt inde i byen, at et nyt overnatningssted var blevet bygget, og der ville han da gerne bo. Så uden Hanne vidste besked, ankom han blot, bad om nattely og blev i flere måneder. Nu var forretningen endelig i gang.

HanneZzz er beliggende i dejlige landlige omgivelser. Området kan opfylde alle dine ønsker om en oplevelsesrig og aktiv ferie. I nærheden finder du to fjorde - Haderslev og Flensborg Fjord - og mange enestående naturområder, som indbyder til aktiviteter eller til en badeferie. Byen Aabenraa er smukt placeret i bunden af Aabenraa Fjord, som er Danmarks dybeste, omkranset af skov og dejlig natur. Aabenraa er først og fremmest kendt for at have Sønderjyllands største havn med en betydelig skibsfart og havneindustri, men også for det spændende byliv og de hyggelige handelsgader og smukke huse.

Syv år efter opførslen af ferielejlighederne ser Hanne tilbage på mange spændende oplevelser med glade og hyggelige gæster. Der har været mange håndværkere, studerende, gæster der skulle til familie-fester og Tysklandsrejsende shoppegæster.

Det har ikke været kedeligt, idet både Uwe og Hanne foruden deres faste jobs har passet stort set det hele selv, dog med hjælp fra familie, venner og naboer i pressede situationer. Man kan roligt sige, at parret har levet et aktivt liv. I løbet af nogle år venter efterløn og en roligere tilværelse. Men gæsterne - dem kan Hanne ikke undvære...

HanneZzz Bed and Breakfast og ferielejligheder
Fem lejligheder - taget i brug maj 2011 - på hver 31 kvm. To af lejlighederne har handicapvenlig parkering, indgang og bad. Hver lejlighed er indrettet med soveværelse, dobbeltseng, eget badeværelse, lille tekøk-ken-alrum med sovesofa og spiseplads. I tekøkkenet er der kaffemaskine, ovn, kogeplade, køleskab og service. Desuden er der tv med dvd-afspiller. Herudover er der gratis internetforbindelse. Der serveres ikke morgenmad. Linnedpakke kan tilkøbes. Børn op til 2 år sover gratis hos forældrene.

Hanne Petersen
Rise Hjarup Bygade 18, Rise Hjarup
6200 Aabenraa
hannepe@privat.dk
www.hannez.dk
Mobil +45 21 43 92 55

hannezzz_high_33
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg