Røgeri Hindsholm - en 5-stjernet madoplevelse

Fyens Hoved - Røgeri Hindsholm

Røgeri Hindsholm - en 5-stjernet madoplevelse
Røgeri Hindsholm i Måle tæt på Kerteminde drives til dagligt af røgmester Per Knuppert. Røgeriet blev åbnet i 2013. Per besluttede tidligt i opstarten af sin forretning, at han kun ville fremstille og sælge varer i ypperste kvalitet. Det betyder nu at udover at sælge varer til privatpersoner i butikken, leverer Røgeri Hindsholm også produkter til ca. 15 af de allerbedste køkkenchefer i Danmark - heraf flere med Michelin-stjerner.

Historie
Røgeri Hindsholm blev startet op på baggrund af Pers femårige filosofistudie i Italien. Her studerede han blandt andet kulturforskelle i Europa. Arbejdet blev afsluttet med et studie af traditionelle italienske fremstillingsmetoder inden for det kulinariske - saltning, fermentering, røgning, modning og lagring. Da Per afsluttede sit studie i 2010, begyndte han at udvikle kød- og fiskeprodukter, som, siden butikken åbnede i 2013, har været til at smage på i butikken og i restauranten.

Filosofien bag Røgeri Hindsholm
På Røgeri Hindsholm er kvalitet den vigtigste grundsten for virksomheden. Kun de bedste varer er gode nok. Pris er ikke en hindring i udviklingen af nye produkter - er de ikke gode nok, bliver der startet forfra, indtil de lever op til Pers strenge krav til sine gourmetprodukter.

Filosofien og målet er altid at opnå den sublime kvalitet, som er værdig til en Michelin-restaurant, står der på Røgeri Hindsholms hjemmeside.

Butikken
I butikken kan man i dag finde:

  • Røgeri med speciale i koldrøgning
  • Tilhørende butik med røgeriets produkter samt gourmet specialiteter fra især Italien og Korsika
  • En udendørs restaurant forår og sommer
  • Speciale i at finde gourmet produkter på køkkenchefens forespørgsel
  • Balsamico- og vineddikeproduktion

Sommerrestaurant
På Røgeri Hindsholm findes der ud over butikken også en lille restaurant - et trattoria. Der findes kun fem borde med stole - alle udenfor i det fri under sejl og parasoller. Det er derfor vigtigt at booke senest dagen før, hvis man vil være sikker på at få et bord - og husk at tage højde for vejret. Men kan få en god kop mokka, lidt til den søde tand eller, hvis man er sulten, bestille en omgang mad. Menuen er forskellig fra dag til dag - afhængig af sæson, hvad der kan findes i køkkenhaven og hvilke produkter der er på lager. Er der ikke plads på restauranten, er det muligt at få en tapas-anretning med på farten, så den kan nydes i den smukke natur omkring Kerteminde eller tages med hjem. En tapas-anretning består af diverse skinker, salamier, pancholetto, lagret bacon, oste, olier og oliven - alt afhængig af produktion og beholdning.

Kerteminde
Kerteminde er fynsk idyl når det er bedst. Byen er en gammel købstad, hvilket byen også bærer præg af, når man går op gennem de smalle gader blandt røde tegltage og gamle købmandsgårde. Dette skaber en fantastisk stemning lige ud til havnen mod Storebælt.

I Kerteminde er fokus på, at både erhvervsliv og kulturliv skal kunne leve side om side, og at der er plads til alle. Man finder både storbyatmosfære, bakkede marker, idylliske huse, lystbådehavne og et skibsværft på en tur rundt i byen.

Ved havnen finder man Fyns mest aktive fiskerihavn, og mange af de fisk, der bliver distribueret rundt omkring på Fyn, kommer fra Kerteminde.

Omkring Kerteminde, blandt andet ved Hindsholm - helt oppe ved Fyns hoved, er der et rigt dyreliv og en fantastisk natur. Strandene ved Kerteminde kaldes for Solkysten, da de har landets tørreste klima og smukke hvide sandstrande.

I byen er det mulighed for at besøge Johannes Larsen Museet. Museet består af malerens villa, atelier, gæstehus, en udstillingsbygning med mange af hans værker samt Svanemøllen. Der er masser af flotte malerier, smukke skulpturer, en have med sjældne træer og en café i en af bygningerne til gæsterne. Herudover er der et aktivitetsrum, hvor børn kan male og tegne efter at være blevet inspireret af de mange malerier. www.visitkerteminde.dk

Røgeri Hindsholm
Røgeri, butik og restaurant
Stavrevej 4, Måle, 5300 Kerteminde
knuppert@mail.dk
Telefon +45 66 11 25 03
Mobil +45 30 32 66 03
www.røgerihindsholm.dk

Åbningstider

Butik: Mandag og tirsdag: Lukket
Onsdag til søndag: 9.00-21.00

Trattoria:
Mandag og tirsdag: Lukket
Onsdag til søndag: 12.00-16.00 - frokost

fyns-hoved1
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg