Musikfestivaler på Fyn

Musikfestivaler på Fyn

Danmark er blandt de lande i Europa med flest musikfestivaler i forhold til indbyggertal - og vi danskere elsker ganske enkelt kombinationen af sommerens kolde øl, live-musik og samværet med vennerne. Der findes rigtig mange fantastiske musikfestivaler i Danmark - og ikke mindst på Fyn.

Det er en god idé at arrangere og booke overnatning i rigtig god tid, da festivalerne tiltrækker rigtig mange besøgende på Fyn - og dermed komplet udsolgte overnatningssteder.

Heartland FestivalHeartland Festival kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Du skal derfor ikke forvente, at det kun er en musikfestival, du ankommer til. Heartland henvender sig til et kulturinteresseret og kvalitetsbevidst publikum.

Festivalens direktør og idémand, Ulrik Ørum-Petersen, fortæller: Heartland er et bud på en festival, der ikke ligner de festivaler, vi kender i Danmark, men som har succes i andre lande - f.eks. England og Holland. At skabe denne type festival herhjemme - og ovenikøbet at gøre det på et af de smukkeste steder i verden - er en drøm, der går i opfyldelse. På festivalen har der blandt andet været koncerter med London Grammar, Miguel, Bomba Estére, Birdy, Flaming Lips, Mark Ronson, Mercury Rev, Low, Sun Kil Moon, Michael Kiwanuka, Blaue Blume, Mikael Simpson og Anne Linnet. Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot fra den fredag 29. maj til og med søndag den 31. maj 2020.

Læs mere her: www.heartlandfestival.dk

Tinderbox
Where Words Fail, Music Speaks. Sådan lyder sloganet for Tinderbox, som i 2020 slår dørene op for sjette gang. Tinderbox lagde hårdt ud med et imponerende stærkt lineup af internationale kunstnere i 2015 og har lige siden hevet den ene store kunstner efter den anden til et brag af en fest i Odense. På festivalens område kan du slå dig ned i tre dage uden at spekulere på verden udenfor. Du kan købe alt, du behøver af mad og drikke, merchandise og meget mere. Maden er af ekstraordinær god kvalitet, idet der findes boder fra lokale restauranter med mad fra alverdens kulturer.

Gennem årene har navne som Rammstein, Volbeat, Robbie Williams, Major Lazer, Calvin Harris, MØ, The Killers, David Guetta, Kings of Leon, Iggy Pop, Kygo, Depeche Mode, Nik & Jay, Wiz Khalifa, Carpark North og Tiësto spillet på scenerne. Tinderbox finder sted i Tusindårsskoven i Odense fra torsdag den 25. juni til og med lørdag den 27. juni 2020.

Læs mere her: www.tinderbox.dk

Langelandsfestival
Langelandsfestival har ambitionen om at være en festival, hvor alle kan være med på tværs af baggrund og forudsætninger. Festivalen blev grundlagt i 1991 af Troels Hersom og har hvert år siden 1991 åbnet dørene for en fantastisk familiefestival med god musik.

På festivalen har der gennem årene været mange fantastiske kunstnere forbi.Blandt andet Magtens Korridorer, Joey Moe, Shaka Loveless, L.O.C, Kato, Scarlet Pleasure, Michael Falch, Carpark North, Dizzy Mizz Lizzy, Gnags, Medina, Rasmus Seebach, Anne Linnet, D.A.D. og mange andre.

Langelandsfestival finder sted på Langeland i slutningen af juli.

Læs mere her: www.langelandsfestival.dk

Midtfyns Festival
Midtfyns Festivalen er vækket til live igen ved Dyrskuepladsen i Ringe, som fra 1976 frem til 2003 dannede ramme for en smuk folkefest, hvor musikken og fællesskabet var omdrejningspunktet. Netop derfor er Midtfyns Festivalens kerneværdier blevet til i samarbejde med en masse lokale ildsjæle, som mødte op for at sætte deres præg på en festival, der skal give sammenhold på tværs af det fynske lokalområde og i foreninger. Festivalen vil ikke starte som den sluttede, men den fynske forankring skal være med til at bestemme størrelsen og omfanget.

Festivalen startede op igen i det små og slog dørene op i 2019 til en folkefest med et fynsk fokus. Du kan på Midtfyns Festivals hjemmeside se, hvornår den næste festival løber af stablen.

Læs mere her: www.midtfynsfestival.dk

Rock Under broen
Rock Under Broen - Danmarks fedeste endagsfestival - fyldte rundt i 2019. Der blev fejret 30 års jubilæum med en hel dag fuld af cool stemning og god musik under den nye Lillebæltsbro - på den smukke side ved Middelfart. 

Glæd dig til en festival der - helt som sædvanligt - er helt ud over det sædvanlige. Festen er for alle - både børn, voksne og barnlige sjæle. Vi skaber rammerne, mens du laver festen sammen med de andre glade gæster. Du får en festival, der fastholder alle de traditioner, de tusindvis af stamgæster kender og elsker, men på en ny og tvistet måde, du ikke havde forestillet dig.

13. juni 2020 bliver datoen for den næste Rock Under broen.

Læs mere her: www.rockunderbroen.dk

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg