Fyn - Bjørnegården Landhotel BB - værtshistorie

Fyn - Bjørnegården Landhotel BB

Verdensmand
Som tidligere international kriminalpolitimand og søofficer bosiddende i København havde Bent rejst rundt i den store verden og bl.a. været udstationeret på en Dansk Ambassade i Fjernøsten.

Men da sommeren stod for døren havde han mest lyst til at rejse i - og opleve - hans eget smukke Danmark. Derfor bestilte Bent ophold på nogle af de smukkeste badehoteller i Jylland såvel i Skagen, som ved den Jyske Vestkyst. Han fik ligeledes anbefalet et ophold på Fyn ved Kerteminde, hvor Bjørnegårdens beliggenhed ved Bøgebjerg Strand absolut skulle være et besøg værd. Derfor bestilte han også et ophold der.

Under opholdet ved den Jyske Vestkyst fik Bent en mail, hvori han fik oplyst, at hans booking på Bjørnegården desværre var annulleret - uden yderligere forklaring. Han greb straks telefonen og forsøgte at ringe til Bjørnegården, men fik hverken kontakt eller en telefonsvarer. På vejen retur over Fyn mod København fik nysgerrigheden om aflysningen på Bjørnegården overtaget. Så Bent kørte alligevel mod Kerteminde, hvor han ankom lidt sent og overnattede på byens hotel.

Næste formiddag kørte Bent ad den smukkeste rute langs stranden til Bjørnegården, hvor han til sin store sorg så, at Bjørnegården var delvis nedbrændt. 3 af gårdens 4 længer var totalt udbrændte og det eneste levende han fandt var et par nysgerrige katte.

Dog blev Bent fuldstændig betaget af den smukke landlige beliggenhed - 200 m fra stranden og med udsigt lige ud over Storebælt. Så han havde slet ikke havde lyst til at forlade Bjørnegården - eller området. Der var for ham slet ingen tvivl om, at anbefalingen havde været rigtig. Dette smukkested var unikt.

Bent besluttede derfor at tage endnu en overnatning i området. Denne gang på et smukt BB - lige i nærheden af Bjørnegården. Han ikke fik megen søvn, idet tankerne om Bjørnegården kørte rundt i hovedet på ham. Næste morgen måtte han bare tilbage til brandtomten for igen at se stedet og Bjørnegården - det var kærlighed ved første blik. Efter et længere besøg på brandtomten besluttede Bent, at han ville forsøge at komme i kontakt med ejeren af stedet, som hører under Hverringe Gods, og undersøge muligheden for at overtage dette smukke sted.

Ni måneder senere, efter en lang vinter med oprydning, genopbygning og renovering af Bjørnegårdens hovedhus, som har mere end 350 år på bagen, kunne Bent flytte ind som ny vært på Bjørnegården. Et lille år efter branden kunne han åbne døren til et nyt fantastisk BB - med 8 smukke individuelt indrettede værelser. I dag - 3 år efter branden - har tiden vist, at ideen var rigtig. Beliggenheden på det smukke Hindsholm - nord for Kerteminde - er helt unik. Roen og den landlige idyl appellerer til gåture, fordybelse og afslapning for gårdens gæster.

Bjørnegården er helt enestående placeret på en - i vore tider sjælden plet - der er fuldstændig skånet for fremmede og generende lyde og kunstigt lys. Her er bare helt stille og mørkt om natten - medmindre der er månelys.

Morgenmaden er rigtig god, med hjemmebagt brød, syltetøj af egen frugt, lokale skønne oste og altid med økologiske produkter. Har du, som gæst lyst til selv at forberede lidt frokost eller aftensmad, står Bjørnegårdens store landkøkken til din rådighed.

Alle gæster får en personlig velkomst. Mange gæster er kommet som fremmede og taget afsted som venner. De vender tilbage til Bjørnegården - igen og igen…

Bjørnegården Landhotel BB
Beliggende 200 meter fra havet. Der er 8 dejlige dobbeltværelser og 3 badeværelser, plus et enkelt dobbeltværelse med eget toilet og bad. Adgang til køkken, spise- og opholdsstue. Morgenmaden består af økologiskeprodukter og du får hjemmebagt brød. Bjørnegården er til dig, hvor velvære, fred og naturoplevelser er væsentlig.

Bent Bjørnegård
Bjørnegårdsvej 140
5380 Dalby
Telefon +45 65 34 29 88 
Mobil +45 26 83 33 00
info@bjoernegaarden.dk
www.bjoernegaarden.dk

bjoernegården7
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg