Aktiv Danmark arbejder for at sikre kvalitetsoplevelser når man er på aktiv ferie i Danmark

Gps: 55.337996,10.713939

Bed and Breakfast Guide - Aktiv Danmark

Bed and Breakfast Guide indleder i 2017 et samarbejde med Aktiv Danmark. Aktiv Danmark arbejder for at sikre kvalitetsoplevelser når man er på aktiv ferie i Danmark

Aktiv ferie er en af de hurtigst voksende ferieformer i verden. I Danmark har potentialet for den aktive ferie aldrig været større. Cirka en tredjedel af de udenlandske turister ønsker at være aktive på ferien, mens over halvdelen af danske turister mellem 18-45 år ønsker aktive oplevelser på ferien. Mange af disse turister ønsker den personlige og hyggelige indkvarteringsform, som de danske Bed and Breakfasts tilbyder.

Aktiv Danmark markedsfører og kvalitetsudvikler overnatningssteder indenfor de seks stærke temaer Bed+Bike, Fishing, Golf, Walking, Wellness og Gastronomy.

Cykellandet Danmark
Med dets flade landskab, fantastiske natur og gode cykelstier er Danmark det perfekte cykelland. Ved at overnatte på steder med cykelvenlig overnatning opnås der en optimal cykelferieoplevelse. Her kan du nemlig stille din cykel i et aflåst skur, låne udstyr til reparationer og få sund morgenmad. Se efter kvalitetsmærket Bed+Bike, når du planlægger din cykelferie. Dette mærke guider dig nemlig til de mest cykelvenlige overnatningssteder. Er du til mountainbike eller racercykling kan du med fordel kigge efter Bed+Bike Sport mærket, som haves af overnatningssteder, der udbyder helt særlige faciliteter til disse aktiviteter.

Lystfiskeri
Kan du lide at lystfiske? Så har Danmark noget af Europas bedste fiskevand, som gør, at mulighederne for fangst er tilstede hele året! Du kan med fordel se efter det blå Fishing Denmark mærke.

Det guider dig nemlig til de bedste forhold for lystfiskergæster i Danmark. På disse steder finder du lystfiskervenlig overnatning med rensepladser, frysere til nedfrysning af fisk, tidevandstabeller og meget mere.

Golfferie
Trænger du til golfferie, så er golfsæsonen i Danmark længere end i resten af Skandinavien. Det betyder at du kan tage på golfophold selv i efteråret. Vælg mellem 130 golfbaner, der varierer i sværhedsgrad. Find også et hotel, kro eller andet overnatningssted, som tilbyder golfferie og særlig god service for golfspillende gæster.

Vandre- og traveferie
Vandre- og traveture er den mest udbredte aktivitet blandt turister i Danmark. Tag f.eks. en tur på Camønoen, den gamle hærvej eller Sønderjyllands gendarmsti. Du finder fantastisk natur med gode overnatningsmuligheder langs ruterne.

Vi ses til en aktiv ferie.

Se de mange muligheder for aktiv ferie i Danmark på: www.aktivdanmark.dk 

cykelferie1

Gps: 55.337996,10.713939

 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg