Ude på landet ved havet - Lille Vildmose BB - værtshistorie

Vildmose - Lille Vildmose BB - værtshistorie

Langt ude på landet ved havet - Lille Vildmose Bed and Breakfast
I Vildmosen - mellem havet og mosen - ligger en meget usædvanlig Bed and Breakfast. For det er ikke kun et dejligt overnatningssted - men også en gammel gård hvor du kan få nogle helt utrolige koncertoplevelser. Der afholdes 6 koncerter hver sommer med forskellige kunstnere. Lille Vildmose Bed and Breakfast ligger i smukke omgivelser. Værelserne er indrettet i 2009 i en længe på gården, der ligger lige på grænsen til Lille Vildmose - med udsigt over - og kun ca. 400 meter fra den skønneste strand med privat sti ned til vandet. Her sættes ro og fordybelse i højsædet og værtsparret Bodil Bach samt Gert Hassing Nielsen hygger sig med at hygge om deres gæster.

Musikken er et tilløbsstykke
Værtsparret har indrettet en enkel koncertsal i en tidligere staldbygning og afholder koncerter hver sommer med forskellige kunstnere. Og det er flotte ord de får med på vejen når koncerterne anmeldes efterfølgende. Musikken er blevet et tilløbsstykke for både lokale og tilrejsende. I starten syntes alle, at vi var mere eller mindre skøre, siger Bodil Bach, om dengang parret besluttede at omdanne gårdens tomme kvægstald til privat koncertsal. Men da en konsulent fra Statens Kunstråd kom forbi og målte akustikken i den gamle staldbygning, lød der andre toner. Den viste sig at have fremragende lyd. Med støtte fra Statens Kunstråd blev den tomme stald bygget om. Vi har kun fået positiv respons fra naboerne, og mange frivillige hjælper til, for eksempel med at sælge billetter og hænge plakater op, fortæller Bodil Bach. I dag er der plads til 100 koncertgængere, der ifølge anmelderne mageligt kan nyde musikken i de intime rammer. Der kan høres klassisk musik, kammermusik og visesang. 

Ikke kun en musikoplevelse, men en totaloplevelse i et med naturen
I samarbejde med Hedeselskabet har parret desuden plantet jorderne til, og anlagt alleer, hvor man kan vandre ud - inden koncerterne - og nyde sin medbragte mad eller plukke snapseurter til vinteren. Bodil Bach forklarer: Tanken var at skabe en totaloplevelse og forbinde natur med kultur. Det synes vi er lykkedes. Skal du overnatte i forbindelse med koncerterne, skal du ikke regne med at kunne bo på gården - for værelserne tilbydes de kunstnere - der spiller under koncerterne. Men Gert og Bodil hjælper gerne med at finde alternativ overnatning.

Resten af årets 359 dage
Men udover de seks gange om året hvor der afholdes koncerter på Lille Vildmose - så tilbyder værtsparret 4 dobbeltværelser - der resten af året kan lejes fra dag til dag, både med og uden morgenmad. Vælger du morgenmad består den af rugbrød og hjemmebagt brød af forskellig slags, æg, pålæg, smør, ost, marmelade mv. Der tilbydes fælles opholdsrum, ekstra separat toilet, adgang til TV-stue og adgang til terrasse.

Lille Vildmose Bed and Breakfast
Bodil Bach og Gert Hassing
Kystvej 224, Dokkedal
9280 Storvorde
Telefon 98 31 06 50
Mobil 24 63 38 81
gerthassing@yahoo.dk
www.vildmosekoncerter.dk

vildmose-koncerter-dsc04505

Gps: 56.871694,10.261298

 

Lille Vildmose BB

Værten er kke længere aktiv på Bed and Breakfast guiden

Storvorde

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg