Tag med til Torsdagstræf med overnatning hos Retroworld

 
Åbent

Retroworld

Michael Bendstrup, Lerbjergvej 31, Lerbjerg, 8370 Hadsten


+45 40 44 75 40


info@retroworld.dkwww.retroworld.dk

01.03.-31.12. Åbent

Torsdagstræf hos Retroworld

Velkommen til Retroworld

Hos Retroworld kan De genopdage og genopleve de glade 60’ere og de flippede 70’ere. Udover 7 dejlige værelser, indrettet i autentisk 60’er-70’er stil, har vi desuden lokaler til fester og arrangementer, hvor De også får en rejse tilbage i tiden.

En renovering og ombygning af en tidligere grisefarm danner rammen om Retroworld, hvor alle bygninger er udnyttet til at genoplive vores nutidshistorie. De har adgang til et lille B&B køkken, en stor hyggelig pejsestue samt en terrasse i gårdspladsen. Der er to dejlige badeværelser på B&B gangen.

Retroworld ligger i Lerbjerg i naturskønne områder kun få km fra Hadsten, og vi bor ikke langt fra Århus og Randers. Der er offentlig transport i nærheden. En overnatning hos Retroworld er som en god nat hjemme på Deres gamle barndomsværelse. Retroworld - Where Yesterday is Today.

Torsdagstræf

Hver torsdag holder Retorworld Torsdagstræf fra kl. 15.00-21.00. De får en unik mulighed for at se stedet og mærke stemningen - og så det er ganske gratis for Dem.

De vil få mulighed for en rundvisning. Her vil De finde ild i pejsen og nostalgiske LP'er på grammofonen. De har samtidig en god mulighed for se vintage biler, motorcykler, knallerter og andre spændende køretøjer - eller tage Deres eget køretøj med og vise det frem.

Hver torsdag kan De købe lækker retro-mad. Dagens ret koster FRA 88 kr pr. ret. Kaffe, the, kage og drikkevarer kan også købes denne dag. Stegt flæsk med persillesauce er en af vores gengangere, men De kan altid se ugens ret på vores facebook side senest mandag samme uge. 

Husk, reservation til torsdagstræf og mad skal ske på tlf. +45 40 44 75 40. 

KUN  550 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

  • Overnatning på dobbeltværelse for to personer
  • Rundvisning hos Retrowold i forbindelse med Torsdagstræf
  • Sengetøj samt håndklæder

Prisen inkluderer ikke:

  • Morgenmad
  • Aftensmad eller dessert
  • Kaffe, the, kage og andre drikkevarer 

Mulighed for tilkøb:

  • Morgenmad 50 kr pr. person - skal bestilles senest dagen før klokken 11.00
  • Aftensmad i forbindelse med Torsdagstræf: FRA 88 kr pr. person - skal bestilles senest dagen før klokken 11.00 på tlf. +45 40 44 75 40.
  • Dessert i forbindelse med Torsdagstræf: FRA 45 kr pr. person - skal bestilles senest dagen før klokken 11.00 på tlf. +45 40 44 75 40.
  • Kaffe, the, kage og andre drikkevarer 

Husk, reservation til torsdagstræf sker på tlf. +45 40 44 75 40. OBS! Kun kontant betaling til Torsdagstræf - INGEN MobilePay eller Dankort. Torsdagstræf finder ikke sted i juli måned. 

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg