Bondegårdsferie på Fuglsang Ferie

 
Åbent

Fuglsang Ferie

L og G Laugesen, Skattebøllevej 20, Ennebølle, 5953 Tranekær


+45 20 48 15 94


info@fuglsangferie.dkwww.fuglsangferie.dk

01.01.-31.12. Åbent

Bondegårdsferie på Fuglsang Ferie

Bondegårdsferie hos Fuglsang Ferie på Langeland

Dejligt afslappende ferieophold for hele familien, på bondegård fra 1904. Fuglsang ligger helt fredfyldt midt i den unikke og smukke Nordlangelandske natur. Kun 400 m. til egen vestvendt strand, hvor også vandreruten ” Øhavsstien” løber forbi. Det naturlige dyreliv omkring ejendommen består af både rådyr, dådyr, harer, fasaner samt et meget rigt fugleliv.

På gården holder vi minigrise, som kan opleves på tæt hold. Vi opdrætter smågrise - kælegrise til videresalg og som regel har vi smågrise i løbet af sommeren. Efter aftale kan man være med til at fodre grisene.

Desuden har vi katte, som også plejer at have killinger i forsommeren, og endelig Rosa, som er vores Grand Danois, der godmodigt følger med i alle vore daglige gøremål.

Hos vores nabo, Henrik, der har landbrug med malkekøer, har man en helt enestående mulighed for at opleve hvordan Henrik malker sine 20 køer, næsten som man gjorde på Morten Korch´s tid. Det er en oplevelse helt ud over det sædvanlige, da Henrik gerne fortæller de besøgende om det daglige liv og arbejde med dyrene. Besøg hos Henrik kan aftales med Gunnar.

Gunnar og Lisbeth havde i 2012 besøg af Sommerkaravanen fra TV2. Se hele udsendelsen og bondegårdferie, minigrisene og malkekøerne her: https:/www.tv2fyn.dk/nyheder/04-07-2012/1930/sommerkaravanen-paa-bondegaard#playerer

I øvrigt er hele vort område, såvel som nabolag og nærmeste landsbyer præget af fred, ro og landlig idyl, god service og venlig imødekommenhed. Helt klart et sted hvor man kan geare ned, og nyde naturen og ikke mindst alle de meget forskellige Langelandske strande, skove og naturområder, alt sammen i en radius af blot få km. så man også har rig mulighed for at udforske området på cykel.

Lejlighed 2

Der er beliggende i stueplan. Lejligheden er handicapvenligt indrettet og består af: Køkken-alrum med veludstyret køkken. Komfur, ovn, mikroovn, køleskab med lille fryser samt opvaskemaskine. Stort spisebord med plads til max 12 pers. Sofahjørne med TV, parabol og DR programmer samt internet. Brændeovn samt gulvvarme. Rummeligt badeværelse m. bruseplads med handicapvenligt brusesæde med armstøtte, toilet med armstøtter samt vaskekumme i bordplade med plads til puslepude. Lejligheden har to soverum. Det ene med en enkeltseng og en køjeseng, det andet med to enkeltsenge samt en sovebriks. Baby-campingseng samt høj barnestol. Fra lejligheden er der udgang til en udestue med borde, bænke og stole hvor man uanset vejret kan sidde og føle sig tæt på naturen. Fra udestuen er der adgang til et ”fælles for alle” badeværelse, hvor der også er en vaskemaskine til rådighed.

KUN  1800 Kr
3 overnatninger for to voksne og tre børn

Prisen inkluderer:

 • 3 overnatninger for 2 voksne og 3 børn i Lejlighed 2
 • Rundvisning hos minigrisene på Fuglsang Ferie
  - efter aftale med Gunnar 
 • Rundvisning hos Naboen Henriks køer 
  - efter aftale med Gunnar

Prisen inkluderer ikke:

 • Sengelinned og håndklæder
 • Morgenmad
 • Kørsel til og fra oplevelsen

Mulighed for tilkøb:

 • Linnedpakke: 75 kr pr. person pr. ophold
 • Morgenmad: 75 kr pr. person pr. dag
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg