Bondegårdsferie på Fuglsang Ferie

 
Åbent

Fuglsang Ferie Apartments

L og G Laugesen, Skattebøllevej 20, Ennebølle, 5953 Tranekær


+45 20 48 15 94  • +45 20 4815 94


info@fuglsangferie.dkwww.fuglsangferie.dk

01.01.-31.12. Åbent

Bondegårdsferie på Fuglsang Ferie

Bondegårdsferie hos Fuglsang Ferie på Langeland

En bondegårdsferie hos Fuglsang Ferie på Langeland, er et dejligt afslappende ferieophold for hele familien.

Gården, som nu er uden landbrugsdyr, er beliggende midt i et skønt og varieret terræn, med alle muligheder for udflugter til fods eller på cykel.

Den nærliggende vandresti, Øhavsstien, samt nettet af cykelstier og små biveje, gør det nemt og overskueligt at opleve livet på landet samt besøge de mange strande, skove og moser i naturen.

Det naturlige dyreliv omkring Fuglsang, består både af rådyr, dådyr, harer, fasaner, - et utal af sangfugle samt større fuglearter.

Fuglsang har egen privat vej, 400 m, til den vestvendte, børnevenlige strand, hvor der findes en rig variation af sten og lejlighedsvis fossiler.

Vil man have en helt UNIK oplevelse, kan der aftales besøg hos vores nabo Henrik, som driver landbrug med bl.a. ca 20 malkekøer, kalve og kvier. Henrik fortæller om livet og arbejdet med sin besætning, og viser hvordan han malker køerne, næsten som i Morten Korch`s tid.

De gamle bindingsværksstalde og miljøet der omkring er en oplevelse for både børn og voksne. Et besøg hos Henrik skal aftales med Gunnar.
Lisbeth og Gunnar havde i 2012 besøg af TV2 - Sommerkaravanen, som også besøgte Henrik og hans køer. Se hele udsendelsen her:
www.tv2fyn.dk/nyheder/04-07-2012/1930/sommerkaravanen-paa-bondegaard#playerer - Bemærk dog at vi ikke længere har minigrise på Fuglsang.

Da hele vort nærområde, såvel som resten af Langeland, er præget af dejlig natur, fred, ro og idyl - små fredelige landsbyer samt den smukke købstad Rudkøbing, kan vi kun anbefale et ophold på Fuglsang, hvis man søger en afslappende ferie i rolige og venlige omgivelser.

Vil man opleve herregårde, slot, parker, museer, kunst og kultur, kirker, fortidsminder, vilde heste, fiskeri, lækre spisesteder o.s.v - ja, så har Langeland meget at byde på.
Da vi har i alt fire renoverede og adskilte lejligheder - 2 i stueplan og 2 på første sal - med plads til i alt 25 personer, kan vi også anbefale Fuglsang når det gælder familiesammenkomster.

Lejlighed 2

Der er beliggende i stueplan. Lejligheden er handicapvenligt indrettet og består af: Køkken-alrum med veludstyret køkken. Komfur, ovn, mikroovn, køleskab med lille fryser samt opvaskemaskine. Stort spisebord med plads til max 12 pers. Sofahjørne med TV, parabol og DR programmer samt internet. Brændeovn samt gulvvarme. Rummeligt badeværelse m. bruseplads med handicapvenligt brusesæde med arm-støtte, toilet med arm-støtter samt vaskekumme i bordplade med plads til puslepude. Lejligheden har to soverum. Det ene med en enkeltseng og en køjeseng, det andet med to enkeltsenge samt en sovebriks. Baby-campingseng samt høj barnestol. Fra lejligheden er der udgang til en udestue med borde, bænke og stole hvor man uanset vejret kan sidde og føle sig tæt på naturen. Fra udestuen er der adgang til et fælles-for-alle-badeværelse, hvor der også er en vaskemaskine til rådighed.

KUN  1800 Kr
3 overnatninger for to voksne og tre børn

Prisen inkluderer:

  • 3 overnatninger for 2 voksne og 3 børn i Lejlighed 2
  • Rundvisning hos Naboen Henriks køer 
    - efter aftale med Gunnar

Prisen inkluderer ikke:

  • Sengelinned og håndklæder
  • Morgenmad
  • Kørsel til og fra oplevelsen
  • Rengøring

Mulighed for tilkøb:

  • Linnedpakke: 90 kr pr. person pr. ophold
  • Morgenmad: 90 kr pr. person pr. dag
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg