HåberDetGård BB - I byen på landet - værtshistorie

HåberDetGård BB - værtshistorie

Bed and Breakfast i København
Lindegaard - eller HåberDetGård, som den bliver kaldt i folkemunde - er en gammel firlænget bondegård centralt beliggende i landsbyen Torslunde lige syd for Høje Taastrup. Du er kun 30 minutter fra Rådhuspladsens rivende trafik og storbyens liv. Men når du står på gårdspladsen, emmer alt af fred og ro. Det er næsten som at bo på Bed and Breakfast i København. Her kan du opleve bondegårdsferie på landet samtidig med, at du befinder dig et stenkast fra storbyen.

Stuehuset er fra 1850 og bevaringsværdigt. Smukt restaureret - hvor husets oprindelige ånd er bevaret. Staldene - hvor luksuslejlighederne er indrettede, er fra 1916-18. Der er smukt på Lindegården. 

I staldene finder du 3 lækre top-moderniserede lejligheder med egne køkkener og badeværelser, i størrelser der varierer fra 35-85 m2. Alle med gratis internet, kabel-TV og alt hvad hjertet i øvrigt kan begære. Projektet har modtaget en arkitekturpris fra Ishøj kommune - så du kan godt glæde dig - det er luksus at bo hos Jens og Charlotte.

Der er masser af plads omkring gården. Hyggekroge, grill- og bålplads. På gårdspladsen slænger de dovne katte sig - og på marken går smukke Charolais-kvier. Kvierne er så tillidsfulde, at de kommer, når der kaldes - og de vil gerne klappes. Du kan faktisk både bestille og købe kalvekød fra gården:
www.haberdetgard.dk

På Lindegaard bor værtsparret Jens og Charlotte med deres børn, Kamilla, Caroline og Christian. Jens er biolog og Charlotte er jurist, men i dag lever de af at sælge skiudstyr i deres fælles engros virksomhed, som også har butik og lokaler på gården. Det siger næsten sig selv, at hele familien er vilde med at stå på ski. Børnene og deres far er desuden bidt af en gal fodbold, mens Charlotte løber, cykler og ruller på rulleskøjter.

Derfor er det en kæmpe glæde, at der findes en Natursti der løber lige forbi gården og som fører helt til Ishøj Strandpark mod øst og til Hedeland mod vest - fantastisk til gå-, løbe- eller cykelture. Familien går desuden rigtig højt op i at lave lækker og sund mad af gode råvarer - som de jo også delvist selv producerer. 

Så alt i alt må vi konkludere - skal du til Københavnsområdet på besøg på Bed and Breakfast i København og har brug for et dejligt sted at sove, så vil vi helt klart anbefale, at du slår dig ned i Torslunde en nat eller to - det er en fantastisk oplevelse.

HåberDetGård BB
Lejlighed I: Er på 35 m2 med klinkegulv. Køkken og stue, stort badeværelse med vaskemaskine.
Lejlighed II: Er på 35 m2 med klinke-  gulv. Køkken og stue, stort badeværelse med vaskemaskine.
Penthouse: Er på 85 m2 med askeparket. Køkken og stue, stort badeværelse med vaskemaskine.
Desuden enkelt- og dobbeltværelser.

Charlotte La Cour
Torslundevej 105, Torslunde
2635 Ishøj
Mobil +45 23 24 20 30 
Mobil +45 20 74 07 77
charlotte_la_cour@hotmail.com
www.haberdetgard.dk

2015-04-08-09.36.28
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg