Apartment hos Hanne Bach - værtshistorie

Apartment hos Hanne Bach - værtshistorie

Apartment hos Hanne Bach

Midt i en storby. En fredelig villavej i København - og en virkelig oase. Ved indgangen til huset står et stort havebord med små stauder og prydblomser, som kan købes for blot et par kroner. Hanne kan godt lide at hjælpe andre. Og blomster har hun et stort hjerte for, så dem deler hun gerne ud af.

Jeg er kommet på besøg hos Hanne Bach og hendes mand Gunnar. Hanne og Gunnar købte huset på Ingolfs Alle på Amager i det centrale København for 25 år siden - uden tanke på at de senere i livet vlle invitere gæster fra hele verden på besøg og ophold i deres hjem.

Hanne og Gunnar har altid rejst meget, og så snart muligheden bød sig, valgte de altid at bo på Bed and Breakfast eller privat indkvartering. Parret nyder den personlige betjening og indretning, de små overnatningssteder inviterer til.

Da Hanne og Gunnar i slutningen af 90´erne købte huset på Ingolfs Alle, var det et projekt de investerede i - på alle måder. Huset skulle gennemgribende renoveres fra kælder til kvist. Og de valgte den omhyggelige tilgang til opgaven. Arbejdet behøvede ikke at være færdigt i morgen - de gav sig den tid, der var nødvendig.

I 2009 var parret rejst på ferie til Skotland - og boede under hele turen på Bed and Breakfast. En hyggelig vinteraften hjemme senere samme år, siger Hanne pludselig til Gunnar: Hvorfor laver vi ikke en Bed and Breakfast?

Gunnar lod sætningen hænge lidt i luften, inden han svarede - joooo - det kan vi da godt gøre. De var efter 12 års renovering nået til at gøre kælderetagen i stand. Den var næsten færdig, men skulle ideen om Bed and Breakfast føres ud i livet, skulle underetagen tilrettes lidt, før det ville være en optimal mulighed. Gunnar begyndte at lave en hjemmeside, og snart begyndte bookningerne at komme ind.

2010 startede parret deres Bed and Breakfast. Hanne og Gunnars første gæster var Aksel og Emma, som kom fra Jylland og skulle bruge overnatning i hovedstaden et par dage. Hanne og Gunnar var spændte og håbede, at det ville blive en god oplevelse for gæsterne - og dem selv. Og det blev det.

Hanne og Gunnar valgte fra starten den åbne tilgang overfor deres gæster. Alle har adgang til haven og terrasser.

Hanne og Gunnars oplevelse har altid været, at det er en glæde - at åbne og dele deres hjem, og det forløber altid problemfrit. Folk er søde, positive og hjælpsomme, når de kommer her, fortæller Hanne. Og det er vi som værtspar selvfølgelig også.

Om sommeren har vi mange familier på besøg. Og de er glade for det ekstra soveværelse, der ligger i direkte forbindelse med stuen og det andet soveværelse. Er det et par, eller en forretningsmand, der besøger, har de selvfølelig også hele lejligheden for sig selv.

Nogen vil måske tænke: Kælderlejlighed - hmmm - det er nok mørkt og skummelt... Der kan jeg så bare fortælle, at det ikke forholder sig således. Der er mange vinduer med udsigt til den smukke, smukke have - med en  blomsterpragt du slet ikke kan forestillle dig. Alt er lyst og venligt indrettet - med rigtig gode senge - hvor du sover som en sten.

Villaen ligger blot et par hundrede meter fra en af Københavns mest befærdede gader, nemlig Amagerbrogade. Men sidder du i haven, er det fuglesang og ro du finder.

Den centrale beliggenhed betyder, at du på bare 10 minutter står på Rådhuspladsen eller ved hovedbanegården. Så skal du et smut til København, kan jeg varmt anbefale et besøg hos Hanne og Gunnar.

Apartment hos Hanne Bach
Lejlighed med stor stue og soveværelse ud i et. Tilstødende soveværelse med plads 2 personer. Privat køkken og bad samt egen indgang. Lejligheden er beliggende i nederste etage, med masser af vinduer og lys. Gratis  WIFI og parkering. Roligt, attraktivt kvarter, Smuk, smuk have - tæt på lufthavn og centrum. Børnevenligt. Rengøring og forbrug er inkl. Selvserveret morgenmad kan nydes i haven om sommeren og er inkl. i prisen.

Apartment hos Hanne Bach
Ingolfs Alle 21
2300 København S
Telefon: +45 42 20 46 90
Telefon: +45 41 10 96 95
E-mail: hannebach@bb-hhb.com
www.bb-hhb.com

img_0594
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg