Voldspil - musical - under
åben himmel

 
Åbent

Villa Gulle

Gulle Simonsen, ?stervold Gade 44, 5800 Nyborg


+45 65 30 11 88  • +45 21 27 27 99


post@villa-gulle.dkwww.villa-gulle.dk

01.01.-31.12. Åbent

Nyborg Voldspil

Tag en aften med teater i det fri på Nyborg Voldspil og bo på Hotel Villa Gulle - som ligger midt i Nyborg by - med udsigt til havn og stille smuk gade.

Nyborg Voldspil

I de historiske rammer på Nyborg Vold, under de høje ranke elmetræer - er der en fantastisk stemning i Danmarks ældste friluftsteater - Nyborg Voldspil. Sommeraftenerne er lune, og solens varme er med til at gøre en aften med musical på Nyborg Vold til en helt speciel oplevelse. Mange kommer igen år efter år, og det gør, at du kan nyde oplevelsen i selskab med op til 1.300 andre glade og feststemte publikummer. Nyborg Voldspil er ikke alene Danmarks ældste. Det er også båret af engagementet og entusiasmen fra alle de frivillige, idet Nyborg Voldspils aktører er amatører. Men lad dig ikke narre. Nok er de amatører, men forestillingen er yderst professionelt opsat, og der er traditionen tro altid høj kvalitet i alle facetter.

Hotel Villa Gulle

Det gamle familiehotel midt i den charmerende middelalderby Nyborg med slot og fæstningsanlæg. Hotellet emmer af hyggelig stemning - og den gode betjening er en selvfølge. Stor restaurant med plads til 100 gæster. Alle værelser er renoverede i 2008.

Forestilling 2017

Nyborg Voldspils sommerforestilling i 2017 er "Grease". Du kender sikkert allerede sangene fra denne udødelige klassiker. GREASE på Nyborg Vold spiller fra den 21. juli til den 12. august 2017 dog ikke på søndage og mandage.

KUN  1045 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

  • Overnatning for 2 personer i dobbeltværelse 845 kr
  • Morgenmad
  • Sengelinned og håndklæder
  • Billetter til Nyborg Voldspil fra 100 kr pr. person
Priserne kan variere på den enkelte forestilling. Ingen forestilling søndage og mandage. Bemærk at du skal selv købe billetten til din ønskede forestilling. Du kan nyde en lækker Voldspils Menu før forestillingen Grease i Spiseteltet på Nyborg Vold. Menuen kan beses og bestilles sammen med billetten. Køb billetten og se kommende forestillinger her
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg