Cykel Ringkøbing Fjord rundt på 2 dage - 110 km

 
Åbent

Tipperne Camping og Hytter

Helle Møller Mikkelsen, Vesterlundvej 101, 6830 Nørre Nebel


+45 71 78 88 51


tippernecamping@gmail.comwww.tippernecamping.dk

28.03.-26.09. Åbent

110 km på cykel samt overnatning i hytter på Tipperne Camping og Ringkøbing Camping

Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord er med sine ca. 300 km2 den største af de vestjyske fjorde. Vi synes også den er den smukkeste... Fjorden er en lavvandet brakvandsfjord, som er omgivet af store strandenge, især ved Tipperne og Værnengene. Fjorden er - og har altid været - livsgrundlaget for fugle, fisk og mennesker, og den rummer stadig nogle af Danmarks vigtigste fuglelokaliteter. Derfor er store dele af områderne i og omkring fjorden omfattet af naturfredning, som fortsat skal sikre disse værdier.

Velkommen til Tipperne Camping og Hytter

Vi har en lille naturskøn og rolig plads, med hygge ved Pandekagevognen og fælles bål ved hytterne, samt lækker sanitetsbygning. Vi er omkranset af skov - Blåbjerg klitplantage - med masser af læ og hyggekroge, og vi er sidste stop før Tipperne. Meget tæt på det skønne Vesterhav, der kan opleves hele året rundt med alle dets facetter. Der er rig mulighed for cykel- og traveture i den storslåede natur, samt jagt og fiskeri. Hytterne har et lille køkken med kogeblus, køleskab, kaffemaskine samt køkkenudstyr. 2-personers hytterne har en køjeseng i den ene ende og en sove-sofa i den anden. Toiletterne er i sanitetsbygningen, kun 30 meter væk. Morgenmad kan købes på pladsen i vores lille kiosk med information. Rundstykker skal bestilles dagen før. Vi har også et køkken i hovedbygningen, som alle er velkommne til at bruge. Ligeledes er der vaske- og tørrefaciliteter. Poletterne kan købes i kiosken.

Velkommen til Ringkøbing Camping

Ringkøbing Camping - startet som æble- og frugtplantage, ligger i Femhøjsande Plantage. Pladsen er 59 år gammel og der er stadigvæk nogle æbletræer tilbage. Receptionen og butikken er åben hver dag i sæsonen 20. marts - 27. september. Her findes information om pladsen, aktiviteter, samt om Ringkøbing by og området. Der kan bestilles frisk morgenbrød fra Bageri Skjern. Vi sælger gas, grillkul, øl, vin og slik fra butikken. Hoppepuden er en af de mange faciliteter på pladsen. Mooncars må køre næsten overalt og er gratis. Desuden er der en dejlig stor boldbane, hvor der kan spilles alt fra håndbold, fodbold til volleyball. Minigolf- og petanquebaner findes på pladsen. Få mere information i butikken. Der findes store og små sandkasser fordelt over hele pladsen. Hytterne til 2 personer har to sovebænke, elvarme, køleskab, kaffemaskine og service til to personer. Hytterne er desuden røgfri og er uden indlagt vand samt uden bad og toilet. Der hører en lille terrasse med til hytte. Dyner og puder er i hytten, men sengelinned og viskestykker skal medbringes eller lejes.

KUN  600 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

 • En overnatning i hytte på Tipperne Camping
 • En overnatning i hytte på Ringkøbing Camping
 • Dyner og puder
 • Cykelkort med seværdigheder og provianteringsmuligheder

Prisen inkluderer ikke:

 • Morgenmad
 • Sengelinned, håndklæder og viskestykker
 • Cykler

Mulighed for tilkøb:

 • Linnedpakke: 50 kr pr. person pr. campingplads
 • Morgenmad: Henvendelse i campingpladsernes butikker/reception
 • Cykelleje: Henvendelse i campingpladsernes butikker/reception
 • Ekstra overnatning i forbindelse med opholdet for to personer: 300 kr pr. overnatning

OBS! Reservation skal ske senest en uge før afrejse - hos enten Tipperne Camping eller Ringkøbing Camping. Der skal betales et depositum ved bookning på 300 kr. Prisen er kun gældende uden for højsæsonen (Uge 28-31).

 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg