Skovbrynet2 - Et hyggeligt overnatningssted i Nordjylland - værtshistorie

Løkken - Skovbrynet 2 BB - værtshistorie

Skovbrynet2 - Et hyggeligt overnatningssted i Nordjylland
Gården brændte I 1984. Branden satte punktum for det hidtidige liv på gården som landmænd og jordavlere. Men det blev startskuddet til, at der måtte ske noget nyt. Skovbrynet nr. 2 blev sat til salg. Det lille husmandssted var i 1972 blevet bygget om til at huse sommerturister. De havde i flere år drømt om at have betalende gæster - ikke kun om sommeren - og de mente nok, at man i fællesskab kunne opbygge en forretning, når de nu brændte sådan for at møde andre mennesker og skabe gode rammer for dem: Det kan nok være det krævede lidt tålmodighed at få manden med på ideen om sommerturister. Men da vi først kom i gang, var han ikke til at stoppe og er lige så engageret i vore gæster, som jeg. Når mange mennesker har spurgt os, hvorfor vi gider at fortsætte, så er svaret er for os enkelt - det er spændende. 

Husmandsstedet Skovbrynet lå blot to kilometer fra gården, der brændte, og stedet undergik store forandringer. Der blev bygget om og til.

Et besøg i Skovbrynet
Udover at bygge om - købtes nogle år senere halvdelen af naboens grund og der byggedes et sommerhus til udlejning. Skovbrynet2 blev en succes - med masser af gæster, der blev tiltrukket af den herlige beliggenhed i skovbrynet - kun to kilometer fra Vesterhavet. Senere kom endnu en lille hytte til, som også anvendes til udlejning.

Bed and Breakfast’en, som den står i dag, rummer både en særegen romantik - som skabes af hjertevarme - indretningen og deres flid. Samtidig emmer stedet af hygge. Alt har sin egen lille vigtige, funktion, hvor intet er overflødigt eller unødvendigt. Der er simpelthen bare skønt.

Det gælder både de nydelige værelser med bløde senge, sirligt belagt med patchworksengetæpper, som er syet på det tidligere lille kreative værksted under loftet, og den lille pavillion slået op i haven med det formål, at deres gæster kan nyde de sene aftentimer - også selvom duggen falder. En anden berigelse i Skovbrynet er den eventyrlige have med små hyggelige siddesteder i læ fra den til tider barske vind.

Der slynger sig små stier rundt om hovedhuset med de fem Bed and Breakfastværelser. Det gør det til en oplevelse at gå rundt mellem havens små aflukkede oaser, hen til hytten og ikke mindst hen til det lille luksussommerhus med både brændeovn og opvaskemaskine.

Nær skov og strand
Som husets navn siger, ligger den fredelige skov klods op ad huset og ligefrem inviterer til at blive indtaget til friske, genopladende gåture. Når du besøger Skovbrynet, får du serveret morgenmad af det imødekommende værtspar i den dejlige udestue med de store panoramavinduer. Du bor midt i naturen nær skov og strand. Men stadig er du kun en smuttur fra byen, restaurant, café, svømmehal, fiskeri, cykeludlejning og endda golf.

Det du ikke kan købe for penge, er det vigtigste ved at besøge  Skovbrynet 2. Nemlig værtsparret selv.

Skovbrynet2:
I hovedhuset er der 5 værelse med 2-4 senge. En lille hytte med plads til 4 personer - dobbelt- og køjesenge. Huset er beliggende 50 m fra hovedhuset. I hovedhuset har gæsterne adgang til køkken- og badefaciliteter, gildesal, opholdsstue, med TV samt havestue. Højisoleret sommerhus i træ til 6 personer med TV, parabol, brændeovn, vaske- og opvaskemaskine. Hyggelig have til fri afbenyttelse.

Tina og Carl Dalby Maxwell
Skovbrynet 2, Nr. Rubjerg
9480 Løkken
Telefon: +45 23 84 06 16
Mobil: +45 23 84 06 16
E-mail: tina.dalby1.td@gmail.com
www.skovbrynet2.dk

dsc_0156
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg