Weekendophold på Hedegaarden med 2 overnatninger og Den Gamle By i Aarhus

 
Åbent

Hedegaarden

Dorte Sørensen, Viborgvej 224, 8450 Hammel


+45 40 86 27 33


mail@hedegaarden.comwww.hedegaarden.com

01.01.-31.12. Åbent

Weekendophold på Hedegaarden og Den Gamle By

Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By, Danmarks Købstadmuseum, er et frilandsmuseum for bykultur i Aarhus. Det er verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie. Museet er opbygget som en gammel købstad med 75 huse fra 1500- til 1800-tallet bygninger fra 1900-tallet hentet fra forskellige byer i Danmark. Nogle hjem og forretninger er desuden bevaret som tidslommer som de fremstod i forskellige tidsperioder, helt op til i dag.

Hedegaarden byder velkommen

Hvis ferieturen, kurset, festen eller mødet skal holdes i Østjylland, er vi et godt udgangspunkt for opholdet. Vi ligger i det naturskønne område mellem Aarhus, Silkeborg, Viborg og Randers. Der er 3 km til Hammel, og ikke langt til Gjern bakker og Frijsenborg skovene. Der er kun ca. en times bilkørsel til mange af Jyllands attraktioner. Så der er alle muligheder for en perfekt ferie for hele familien uanset årstider og vejr. Hedegaarden drives som aktiv landbrug, hvilket betyder, at der altid foregår en masse aktiviteter - lige noget for en kreativ familie. Vi tilbyder et dejligt ophold, hele året rundt, med et væld af muligheder ikke mindst for børnene, der kan følge med dyrenes hverdag og leg. Vi har 10 værelser med i alt 20 senge. Værelserne har adgang til fælles toilet og køkken. Stor opholdstue med TV og radio. Der er desuden et fælles opholdsrum med billard og spabad, adgang til vaskemaskine, barneseng, legeplads og bålplads. Fri adgang til en stor dejlig lukket have og med gode fiskemuligheder i nærheden.

KUN  1270 Kr
2 voksne - 2 nætter

Prisen inkluderer:

  • To overnatninger i dobbeltværelse for to personer
  • 2 x morgenmad for to personer
  • Sengelinned og håndklæder
  • Entre til Den Gamle By i Aarhus

Prisen inkluderer ikke:

  • Transport til og fra Den Gamle By

Mulighed for tilkøb:

  • Medbring et barn mellem 0-17 år inkl. to overnatninger på opredt seng samt morgenmad og entre til Den Gamle By: 400 kr pr. barn
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg