Vandretur på Øhavsstien og overnatning i Svendborg

 
Åbent

BB Christiansminde

Keld og Mitsi, Christiansmindevej 2, 5700 Svendborg


+45 20 21 22 54


kontakt@bbchristiansminde.dkwww.bbchristiansminde.dk

01.04.-01.11. Åbent

Vandretur på Øhavsstien og overnatning på BB Christiansminde

Øhavsstien - en 220 km oplevelse for vandrere

Øhavsstien er med sine 220 km. en af Danmarks længste vandreruter, som omkranser Det Sydfynske Øhav. Øhavsstien har et meget alsidigt forløb gennem et enestående kulturlandskab, med flotte naturområder, herregårde, landsbyer og købstæder, som er præget af områdets spændende kulturhistorie. Der er udsigter ud over øhavet, som rummer de hyggelige øsamfund og som er et internationalt anerkendt fugleområde. Øhavsstien er en trampesti forbeholdt vandrere og er afmærket hele vejen med pæle og piktogrammer af vores vandringsmand.

Dagsture på Øhavsstien

Øhavsstien kan sagtens tages i små "bidder" hvorfor den er delt den op i en en række dagsture med information om transport, parkering, oversigtskort mv. Her er ture i kan vælge imellem: Øhavsstien fra Svendborg til Rudkøbing - 26 km Denne strækning af Øhavsstien går fra Svendborgsundbroen i nord over Tåsinge og Siø til Rudkøbing i syd. På turen kommer du igennem den idylliske, gamle og helt unikke skipperby Troense. Herfra er der en fantastisk udsigt til Thurø tværs over det smalle Thurøsund. Stien går gennem kystskovene forbi det smukke Valdemars Slot og langs den flotte Lunkebugt. I Rudkøbing kan du vælge at tage Øhavsstien videre mod syd til Henninge Nor eller mod Lohals i nord. Rigtig god fornøjelse! Se kortet her. Øhavsstien fra Fjællebroen til Svendborg - ca. 30 km Denne del af Øhavsstien begynder i Fjællebroen, et gammelt udskibningssted, og slutter i Svendborg ved vejbroen over til Tåsinge. På denne del af stien får du lejlighed til at vandre langs med Sundet og ind over istidens landskab i Egebjerg Bakker nordvest for Svendborg for så igen at komme ud til kysten. Turen byder blandt andet på spektakulære udsigter over Øhavet, skove og store herregårdslandskaber. Folderen beskriver nogle af de seværdige oplevelser undervejs. Se kortet her. Øhavsstien fra Marstal over Ærøskøbing til Søby - ca. 36 km Stien fører fra skipperbyen Marstals havn og løber langs kysten ud i det åbne land, over dæmningen ved Gråsten Nor og ad bakker og snoede veje til Ærøskøbing. Herfra går stien langs kysten forbi Borgnæs og det flotte område ved Ærø Naturpark. Videre på tværs af Ærø forbi det historiske anlæg ved Søbygaard til Vitsø Nor inden stien ender i Søby. Folderen beskriver med udgangspunkt i Marstal og nogle af de seværdige oplevelser undervejs. Se kortet her.

BB Christiansminde

Store flotte værelser med udsigt over Svendborgsund. Beliggende tæt på Centrum, havn, skov og strand. Her oser af hygge, nærvær og hjerterum. Alt sammen omgivet af en charmerende atmosfære. Der er rig mulighed for fordybelse og oplevelser. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos os.

KUN  700 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

  • Overnatning for to personer i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Madpakker med sandwich- eller rugbrødsmadder til vandreturen
  • Vandrekort til den valgte vandrerute
  • Linnedpakke

Prisen inkluderer ikke:

  • Tranport til og fra vandreruterne
  • Evt. billet til og fra Ærø

Mulighed for tilkøb:

  • En ekstra overnatning for to personer i forbindelse med opholdet inklusiv morgenmad: 620 kr
  • Eftermiddagskaffe og kage: 30 kr pr. person
OBS! Hvis I ønsker at tage Ærø-ruten anbefales det at I sover på BB Christiansminde og tager med den tidlig færge til øen. Der er muligt at låne vandrestave og rygsække til vandreturene uden beregning.
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg