50 helt gratis steder med unikke naturoplevelser i hele landet

www.smutturen.dk

Vi gerne vil opfordre den danske befolkning - og alle andre der besøger vores dejlige land - til at tage ud i naturen i påskeferien, sommerferien og alle andre tidspunkter - året rundt...

På hjemmesiden www.smutturen.dk, er grundtanken, at det kunne være fint for mange naturelskere med lidt inspiration til, hvad du kan lave med familien i den smukke danske natur, og her er www.smutturen.dks natursteder måske et godt bud - alle er gratis - og de byder på unikke og flotte naturoplevelser i hele landet.

www.smutturen.dk er en guide til 50 unikke steder i den danske natur. Der er naturoplevelser og steder, som allerede er kendt af både danskere og turister, men også steder, der endnu er skjulte naturskatte - som kun få kender. Formålet med guiden er at lokke få flere mennesker til at besøge de nu 50 udvalgte steder. Med tiden vil det blive til endnu flere forslag på hjemmesiden.

På www.smutturen.dk finder du på et danmarkskort de 50 - og helt gratis - steder med unikke naturoplevelser. Du kan læse om stederne, se flotte billeder og videoer - og lave din egen ruteplan. www.smutturen.dk kan bruges som inspiration, når du sidder derhjemme eller i sommerhuset, som en praktisk rutevejledning til at finde ture i ukendte områder - til naturoplevelser i Danmark.

Jeg prøvede mig lidt frem
Jeg prøvede mig lidt frem. Klikkede først ind på hjemmesiden www.smutturen.dk - Klikkede ind via den grønne knap Opdag din rute. Jeg zoomede ind på området omkring Gudenåen og Silke-borgsøerne - steder som jeg har besøgt, men som det kunne være spændende at se igen gennem andre øjne. Måske via en hemmelig rute som ikke mange andre ville benytte - så jeg kunne få det hele lidt for mig selv...

Jeg klikkede herefter ind på Trækstien - via det lille symbol der er på kortet - en rute på ca. 70 km mellem Silkeborg og Randers. Der er en god beskrivelse af turen - som du selvfølgelig ikke behøver at tage i fuld længde - du bestemmer jo selv - hvor og hvor langt du vil gå. I fotoet er en pil som du kan klikke på - og som leder dig via YouTube til at kunne se den lille video om turen. Du kan ikke navigere tilbage til den valgte rute ved at bruge piletasterne i urgl-feltet. Så det er lidt bøvlet at navigere på siden.

Når du har kikket på et sted eller en rute, og vil tilbage til et andet sted du tidligere har kikket på igen, skal du klikke på det lillebitte Danmarkskort helt ude til venstre på kortet, ca midt nede på vestre side. Det et brandgodt site - med virkelig mange dejlige muligheder for interessante og spændende naturoplevelser - med forskellige rutelængder fra smukt udsigtspunkt - sæt dig bare ned og nyd det, til lange vandrestier for rygsæksfolket.

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg