Motel Garni - Drømmen der blev virkelighed - værtshistorie

Blåvand - Motel Garni BB - værtshistorie

Drømmen der blev virkelighed
Bente og Hans Jørgen er begge født og opvokset i Gram. Da de to blev gift, købte de hus og stiftede bo i Gram. Hans Jørgen fik job som pedel på den lokale skole, og Bente arbejdede på apoteket som farmakonom. Og det gør hun stadig. Hans Jørgen derimod er gået på pension. Eller - det var han næsten - indtil begivenhederne tog fart i 2015...

Bentes mor havde i mange år haft sommerhus i Blåvand. Omtrent i baghaven til sommerhuset lå et motel. Bente og Hans Jørgen kendte parret, der drev motellet, rimelig godt. De var selvfølgelig Københavnere - men okay alligevel. Hans Jørgen stødte på værten en dag og spurgte ham naturligvis, hvordan alting stod til. Og manden svarede, som den ærkekøbenhavner han var, Nu gider jeg sgu ikke mere - nu sælger vi lortet! Da Hans Jørgen kom tilbage til sommerhuset, fortalte han Bente om sin oplevelse. Bente havde kun ét spørgsmål til Hans Jørgen: Hvad koster det? Det vidste Hans Jørgen jo ikke, da han havde ikke havde spurgt, men det gjorde han dagen efter. Og parret begyndte nu at regne ud og lægge sammen. Hans Jørgen kunne gå på pension. Bente kunne forsætte med at arbejde. Huset i Gram kunne sælges. Måske kunne det lade sig gøre? Måske...

Da der var opnået enighed mellem sælger samt Bente og Hans Jørgen om en mulig pris, gik parret i banken. Det var nedslående nyheder - de blev blankt afvist. Men Hans Jørgen og Bente gav ikke op. De opsøgte i stedet en anden bank i byen og havde forberedt et professionelt oplæg. Det tog Bente og Hans Jørgen en hel time at præsentere deres oplæg i den nye bank. Og da de gik derfra, havde de nu fået et rungende ja. Bente åndede lettet op. Hans Jørgen skulle ikke på rigtig pension - men drive Motel Garni - som parret døbte deres nye sted. Hans Jørgen er nemlig en ildsjæl, der ikke kan sidde ned i fem minutter ad gangen. Så Bente havde faktisk lidt frygtet, at Hans Jørgen skulle gå hjemme og lave ingenting. Bente og Hans Jørgen satsede nu hele butikken, som man siger. Et helt livs arbejde blev sat ind på dette projekt, som Bente og Hans Jørgen ønsker skal vare resten af deres liv. At drive og passe Motel Garni.

Bente og Hans Jørgen flyttede ind på motellet i 2015 og påbegyndte dermed en hel ny etape i deres liv. Langsomt renoveres og sættes motellet i tiptop stand. Alle indkøb gøres forsigtigt og fornuftigt. Og det er Hans Jørgen, der er primus motor i den proces. For Hans Jørgen kan ALT, der har med håndværk at gøre; tømre, mure, male og reparere, siger Bente med et stolt smil. I løbet af et par år er det lykkedes parret i fællesskab, at gøre Motel Garni til en forretning, der generer overskud. Og hver en krone, der bliver tjent, sendes direkte tilbage i virksomheden igen - for at gøre den bedre og stærkere. Motel Garni har en god belægning. Det er lykkedes Bente og Hans Jørgen at få opbygget en god gæstekreds, der kommer igen og igen. Det skyldes ikke mindst Bente og Hans Jørgens holdning til dét at drive et gæsteovernatningssted. Vi skal være til stede, hjælpe vore gæste og lytte til, hvad gæsterne fortæller os, siger de samstemmende. Vi oplever nemlig alle kommentarer, både positive og negative, som en mulighed for os til at gøre tingene bedre og bedre hele tiden. Der er plads til alle på Motel Garni. Børn, voksne og deres kæledyr. Den nye bank er tilfreds med parrets indsats. Der er grønne tal på bundlinjen. Gæsteantallet stiger hele tiden med glade og tilfredse gæster, der nyder værtsparrets indsat og deres omsorg.

Og til spørgsmålet om parret har fortrudt, siger Bente drilsk: Ja og Hans Jørgen: Nej. Nu går Bente snart på pension. Og hun glæder sig meget til - sammen med Hans Jørgen - at fortsætte drømmen, der blev til virkelighed.

Motel Garni BB
9 dejlige lejligheder - alle med eget badeværelse og køkken eller thekøkken. Nyrenoverede og indbydende indrettede. Fra 30-75 m2. Mulighed for grill. Gratis wifi, TV og adgang til terrasser og have. Velegnet til familietræf. Hunde er velkomne. Motel Garni er røgfrit og ligger kun 700 meter fra fin badestrand og 300 m fra Blåvand centrum. Priser fra 550 kr. pr. nat.

Bente og Hans Jørgen
Fyrvej 22
6857 Blåvand
Mobil +45 40 17 33 79
Mail: bhj@hansen.mail.dk
www.garni.dk

img_5637_1
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg