Klangmassage og overnatning for 2 personer ved Locus BB

 
Åbent

Locus BB

Lene Haulrik, Kilsvej 10, Ellinge, 5540 Ullerslev


+45 40 19 40 78  • +45 24 65 24 34


kontakt@locusbb.dkwww.locusbb.dk

01.01.-31.12. Åbent

Stress-af-ophold på Locus BB

Klangmassage - lyden af ren velvære

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om virkningen af lyde på menneskets krop fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst. Der benyttes specialfremstillede skåle, og massagen foregår uden på tøjet. Klangskålene er lavet, så de sender lyden ind i kroppen i højere grad end ud i rummet. Da vores krop består af 60-70% vand, forplanter vibrationerne sig i væsken i kroppen og påvirker hver eneste celle. Klangmassagen løsner spændinger og frigiver energi, som mobiliserer kroppens selvhelbredende kræfter. Klangmassagen har sit udspring i Tyskland, og metoden er udviklet af Peter Hess i samarbejde med musikforsker dr. Gert Wegner.

Locus BB

Velkommen til vores dejlige plet på Fyn. Et lille og eksklusivt Bed and Breakfast - langt ude på landet - men let at komme til. Her kan du overnatte i fred og ro i værelse med eget toilet. Du kan drikke din the eller morgenkaffe, lige når det passer dig, og morgenmaden er tag-selv eller lav-selv. Vi bruger økologiske råvarer, så vidt det er muligt. Vi bor kun 5 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 46 - Nyborg V. Tæt på Odense og alle byens attraktioner lige som Egeskov Slot kun ligger 20 minutters kørsel herfra.

KUN  1125 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

  • Overnatning i dobbeltværelse for 2 voksne
  • Klangmassage til jer begge
  • Morgenmad
  • Kaffe eller the ad libitum
  • Sengelinned og håndklæder

Mulighed for tilkøb:

  • Meditation: 500 kr pr. time
  • En ekstra nats overnatning i forbindelse med opholdet: 600 kr

Mulighed for opgradering:

Luksusudgaven: Overnatning i dobbeltværelse samt klangmassage, meditationer og øvelser. Inkl. morgenmad og frokost: 3.300 kr for to voksne. Se mere her.
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg