Velkommen til Fru Pedersens Besøgshave i Vemb - værtshistorie

Fru Pedersens Have BB - værtshistorie

Velkommen til Fru Pedersens have
Det var ikke en helt almindelig dag jeg ankom på. Fru Pedersen virkede lidt distræt - selvom jeg blev mødt, venligt og smilende af hende i døren. Jeg blev vist ind på et skønt værelse. Og Anette - Fru Pedersen - kom med kaffe og muffin på en fin bakke. Hun havde bare glemt koppen og theskeen. Hun virkede faktisk lidt forvirret. Men da Anette forklarede, at hendes datter sad inde i stuen med veer - at hendes andet lille barnebarn var på vej - så forstod jeg bedre situationen. Værelset var hyggeligt og fint med mange smukke detaljer. Badeværelset lå lige overfor mit værelse og der var smukt broderede håndklæder, olier og dejligt duftende sæber lagt frem til mig. Jeg følte mig hjerteligt velkommen.

Fru Pedersens have er en 2 tdr. land stor landbohave i engelsk stil. Haven emmer af romantiske stemninger, spændende skure, lysthuse og en husvogn der også lejes ud til Bed and Breakfastgæster. Overalt ses hyggelige stilleben og opstillinger med antikke havemøbler og genbrug. En have hvor livet leves, med alt hvad hjertet kan begære af vand, højbede, frodighed, overdækkede terrasser og legeplads. Haven må ubetinget være til stor inspiration for de mange besøgende.

Da jeg vågnede næste morgen og tøffede ud i det store smukke landkøkken med udsigt til haven, var der kræset op med hjemmebagt brød og marmelader. Mange forskellige slags oste, friske æg og god morgenkaffe fra stempelkande. Anette fortalte, at hun var blevet mormor igen - ud på natten - og hun var meget stolt. Vi sad og hyggede os over morgenmaden. Jeg spurgte hende om hvordan besøgshaven egentligt var blevet til. Hun fortalte mig om hendes mormors have. Om de mange hyggelige stunder, hun og hendes mormor havde tilbragt sammen i haven under arbejdet - og at hun altid havde haft denne drøm. At skabe en smuk have. Hun fortsatte: Da min mand og jeg flyttede ind på vores lille gård i 1985, var der ingen have, men det kom der allerede første sommer. Siden er den vokset et par gange. Haven er stor med gode rammer, så der er masser af plads til alle mine kreative ideer. Jeg er vild med den romantiske stil, og den udleves fuldt ud i haven. Nu har vi gennem de sidste 2 år medvirket i en række haveudsendelser på TV på TV-Midt. Jeg har lavet en haveblog, som dagligt har 100 besøgende. Mange kender nu til vores fine have - og det er rigtig sjovt.

Det koster kun 50 kr. at besøge Fru Pedersens smukke have. Børn under 12 år er gratis. Det er tilladt at have hund med i snor og du kan spise din medbragte mad i haven. Der er generelt åbent om sommeren. Men Fru Pedersen disker op med specielle påske- jule - og oplevelsesarrangementer gennem hele året. Besøgs- og hyggeaftener kan desuden arrangeres efter aftale med Anette.

Fru Pedersen byder velkommen
I det hele taget byder Fru Pedersen velkommen til hendes univers. Hun deler oplevelser, glæder og begejstring over hende og hendes mands haveliv og deres interesse for boligindretning. Parret har boet sammen på den lille gård i 30 år. Anette fortæller: Haven har jeg selv anlagt, med hjælp fra min søde mand, som aldrig går af vejen for et nyt projekt. Han har hjulpet mig med at opstille små skure og huse i haven. Faktisk er hele vores hus indrettet i romantisk stil, med gamle, godt brugte, men smukke møbler, forskellige ting og sager, samt lidt nyt i nostalgisk stil…

Vi afbrydes da en bil triller op gennem indkørslen. Fru Pedersens datter kommer hjem fra sygehuset med den lille ny. Jeg lister lige så stille ind på mit værelse og pakker mine ting sammen. Jeg sender familien en tak for besøget i mine tanker og lister ud af hoveddøren. Det var et dejligt besøg i Fru Pedersens have.

Fru Pedersens Have
Bed and breakfast for haveelskere, i romantisk skurvogn. Vognen er nybygget og ligger i Fru Pedersens pragtfulde besøgshave. Bad og toilet findes i Fru Pedersens hus. I huset findes 2 dobbeltværelser. Pris 700 Kr pr. overnatning for 2 personer inklusive morgenmad. Uden morgenmad 600 Kr. Der betales kontant ved ankomsten. Ankomst fra kl. 17. Afrejse senest kl. 11. Der er fri entre til hele haven, mens man bor i enten husvognen eller på et af værelserne.

Anette Krogh Pedersen
Skalstrupvej 36
7570 Vemb
Mobil +45 40 25 96 25
anette.krogh.pedersen@mail.dk
www.frupedersenshave.dk

fru-pedersens-have6
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg