Åbent

Naldmose Strand Camping

Inge Marie, Naldmose 12, 6440 Augustenborginfo@naldmose.dkwww.naldmose.dk

01.01.-31.12. Åbent

Skønne hytter og en ferielejlighed beliggende direkte i strandkanten til Lillebælt ikke langt fra Augustenborg Slot. Smuk natur på skøn plads. Der er wifi på hele pladsen - 25 kr. pr. dag for 4 enheder.

Vi tilbyder 7 forskellige hyttetyper for 4-8 personer fra 1. april til 1. december - samt en skøn ferielejlighed med plads til 6 personer som kan lejes året rundt.

Masser af faciliteter og aktiviteter. TV i alle hytter og i lejligheden.

NYHED: Vi har bygger  3 nye shelters - ring og hør mere...

Ferielejlighed for op til 6 personer - beliggende i kort afstand fra Lillebælt - med havkig.
For op til 7 personer 70m2 samt terrasse med havemøbler, grill og havkik. Lejligheden indeholder et dobbeltværelse med dobbeltseng samt soveværelse med 4 sovepladser, opholdsstue med , sofagruppe, spisebord og tv. Køkken i forbindelse med opholdsstue. Køleskab, komfur med ovn, opvaskemaskine emhætte, kaffemaskine, kogekedel, støvsuger, diverse køkkengrej og service til  personer.

Til lejligheden medfølger dyner og puder til 7 personer. 1 karklud, 1 gulvklud, 1 viskestykke, 1 rulle toiletpapir og 1 skraldepose. Sengelinned skal benyttes og kan lejes på stedet, men håndklæder skal medbringes.

Hytter nr. 1-4 er bjælkehytter i kategori 5A - For op til 6 personer
Beliggende 25-50 meter fra stranden. 25m2 samt hems med madasser. Overdækket terrasse med havkik, havemøbler og grill. Indeholder et dobbeltværelse med dobbeltseng samt soveværelse med køje for 2 personer og garderobeskab. Opholdsstue med dobbelt sovesofa, spisebord og TV. Der er badeværelse med toilet og bruser. Køkken i forbindelse med opholdsstuen, køleskab med lille fryser, dobbelt kogeplade, emhætte, lille ovn, køkkenvask, kaffemaskine, kogekeddel, støvsuger, diverse køkkengrej og service til 6 personer.

Til hytten medfølger dyner og puder til 6 personer. 1 stk. karklud, 1stk. gulvklud, 1 viskestykke, 1 rulle toiletpapir og 1 skraldepose. Sengelinned skal benyttes og kan lejes på stedet, men håndklæder skal medbringes.

Hytter nr. 6-7 er kategori 5 B - For op til 5 personer
Beliggende ca. 60 meter fra stranden. 20m2 samt hems med madasser. Overdækket terrasse med havkik, havemøbler og grill. Hytten har et stort. Opholdsstue med dobbelt sovesofa, og en køjeseng til 3 personer, dobbelt i bunden og enkelt køje oppe, der spisebord og TV. Der er badeværelse med toilet og bruser, køkken i forbindelse med opholdsstuen, køleskab med lille fryser, dobbelt kogeplade, emhætte, lille ovn, køkkenvask, kaffemaskine, kogekeddel, støvsuger, diverse køkkengrej og service til 5 personer.

Til hytten medfølger dyner og puder til 5 personer. 1 stk. karklud, 1stk. gulvklud, 1 viskestykke, 1 rulle toiletpapir og 1 skraldepose. Sengelinned skal benyttes og kan lejes på stedet, men håndklæder skal medbringes.

Hytte nr. 9 er kategori 4A - For op til 5 personer
Beliggende ca. 70 meter fra stranden. 25m2 med overdækket terrasse, havemøbler og grill. Indeholder et dobbeltværelse med dobbeltseng og garderobeskab samt soveværelse med køje for 2 personer. Opholdsstue med dobbelt sovesofa, spisebord og TV. Der er badeværelse med toilet og bruser. Køkken i forbindelse med opholdsstuen, køleskab med lille fryser, dobbelt kogeplade, emhætte, lille ovn/microovn, køkkenvask, kaffemaskine, kogekeddel, støvsuger, diverse køkkengrej og service til 5 personer.

Til hytten medfølger dyner og puder til 5 personer. 1 stk. karklud, 1stk. gulvklud, 1 viskestykke, 1 rulle toiletpapir og 1 skraldepose. Sengelinned skal benyttes og kan lejes på stedet, men håndklæder skal medbringes.

Hytte nr. 10-12 er kategori 4C - For op til 4 personer
16m2 samt overdækket terrasse, med havemøbler og grill. Soveværelse med køje for 2 personer. Opholdsstue med dobbelt sovesofa, spisebord og TV. Køkken i forbindelse med opholdsstuen. Køleskab, dobbelt kogeplade, køkkenvask, kaffemaskine, kogekedel, diverse køkkengrej og service til 4 personer. Hytten er uden toilet og bad, men der er kun ca. 25 meter til servicebygningen.

Til hytten medfølger dyner og puder til 5 personer. 1 stk. karklud, 1stk. gulvklud, 1 viskestykke, og 1 skraldepose. Sengelinned skal benyttes og kan lejes på stedet, men håndklæder skal medbringes.

Priser:
Klik venligst på dette link: http://naldmose.dk/priser/

 
HY

Hytte

 
0

Stuen

 

Røgfri værelser

 
62+12

Antal senge

 

Mulighed for ekstra opredning

 
+50 Kr

Sengetøj

 
+50 Kr

Linnedpakke

 
+25 Kr

Børneseng

 
NB

Ingen morgenmad

 

Rabat for børn under 4 år

 
-15%

Rabat ved flere dages ophold

 
-15%

Håndværkerrabat

 

Eget bad og toilet

 

Adgang til Køkken

 

Adgang til Tekøkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Legeplads

 
+30 Kr

Vaskemaskine

 
+350 Kr

Slutrengøring

 
+90 Kr

Autocamper

 

Hund tilladt

 

Røgalarmer

 

Betalingskort modtages

 

Kontant

 

Sommerhus

 
15 km

Afstand til svømmehal

 

Bankoverførsel

 
0 km

Afstand til badestrand

 
15 km

Afstand til by

 
0,8 km

Afstand til offentlig transport

 
1,5 km

Afstand til indkøb

 
6 km

Afstand til golf

 
0 km

Afstand til fiskemuligheder

 
1,5 km

Afstand til restaurant

 
15 km

Afstand til cafe

 
15 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler engelsk

Fra  400 Kr pr. nat 

Naldmose Strand Camping tilbyder:
Lejlighed: 629 DKK
Hytte: 400 DKK

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg