Åbent

Kirkely bed and breakfast

Jeanne, Øllebøllevej 33, Vester Ulslev, 4894 Øster Ulslevmail@kirkely-bed-and-breakfast.dkkirkely-bed-and-breakfast.dk

01.01.-31.12. Åbent

Velkommen til Kirkely bed and breakfast

Lige fra jeres ankomst føler I jer velkommen, efter en varm og hjertelig modtagelse.

   Under hele etableringen af mit bed and breakfast, havde jeg 2 ord som min guideline. Her skal være hyggeligt og her skal være rart. Det skal være sådan, at I finder jer tilrette med det samme, så det eneste I skal tænke på, er at holde fri eller ferie.

   Alle værelserne er rummelige i størrelse, selvfølgelig hyggelige og med en rar atmosfære, skønne farver, små kreative detalje og ikke mindst skønne senge i rent sengetøj og allergivenlige dyner og hovedpuder. Alle sengene er kontinentalsenge, hvor du bare ligger godt, selvom du ikke er hjemme i de vante sengefolder.

   Værelserne er opkaldt efter byer fra Lolland og Falster og alle har de en skøn udsigt udover de lollandske marker og et fjernt kik til Østersøen.

   Det første værelse du møder på din vej er "Nysted". "Nysted" har en dobbeltseng 180x200, garderobe, spejl og et lille hyggeligt sofahjørne.

   Værelse nr.2 hedder "Maribo".
"Maribo" består af 2 enkelmandssenge 90x200, 2 lænestole, bord, spejl og garderobe. De 2 senge kan sættes sammen til en dobbeltseng.

   Sidst på gangen kommer I til det store værelse "Nakskov".
"Nakskov" er på hele 50m2 og 40m2 nyrestaureret tagterrasse, hvor I virkelig får udsigt til fryd for sjæl og øje. I dette værelse finder I også en dobbeltseng 180x200, et spisehjørne, spejl, pejs, garderobe, sofahjørne, som også kan blive til en sovesofa. Så her i dette værelse kan I være 2, som ønsker god plads eller en familie på 4.

   Hele etagen kan selvfølgelig lejes som en samlet enhed.

   Alle værelser er udstyret med et smarttv, som har indbygget cromechast. Så husk evt. tvkoder. Hvis I får tid, for der er masser af skønne ting at opleve på både Lolland og Falster.

   Jeg er gerne behjælpelig med at komme med forslag til oplevelser. Jeg kommer ikke oprindelig fra Lolland, så jeg gør en ære i at lære min nye landsdel at kende,  til gavn for jer og fordi det da også er supersjovt at kende mit eget Danmark, ved at besøge de mange attraktioner, som tilbydes.

   I må hjertens gerne benytte jer af min have, her er masser af skønne kroge, hvor I kan nyde jeres måltider eller måske bare noget at drikke. Jeg sælger selvfølgelig lokale drikkevarer.

   I har måske tilberedt jer et måltid i det lille fælleskøkken, hvori derer alt hvad I har brug for. Skulle I lige mangle den der ting, så bor jeg her også, så låner I bare af mig. 
Jeg tilbyder, ganske gratis nescafe, te, mælk til kaffen, sukker, lidt krydderier, mel og olie. I skal heller ikke tænke på karklud og viskestykker.

   På det fælles toilet og badeværelse tilbyder jeg shampoo, creme, hygiejnebind, føntørrer og plaster.

   På Lolland og Falster er der virkelig mange gode restauranter, og så har vi en af Danmarks bedste slagter, som jeg har lavet en aftale med. Så det betyder, at I kan bestille dagens ret, Tapas eller smørrebrød her hos mig. Skal bestilles på forhånd.

   Er I på cykel eller vandretur, så kan der i det omfang jeg har tid, tilkøbes et lækkert hjemmelavet vegetarisk måltid. Skal bestilles på forhånd.

   Morgenmaden, som er udsøgt, kan man derimod altid bestille, også ved ankomst. Den består af nybagte boller, smør, ost, hjemmelavet marmelade, frugt, æg, lidt sødt, kaffe og/eller te, juice, yoghurt med topping.

   Sengelinned og håndkklæder er inklusivt.
Jeres husdyr er desværre ikke velkommen.

Velmødt kære gæster, jeg glæder mig til at hilse på jer og jeg ønsker jer et dejligt ophold her hos mig og skønne Lolland.

Mange rare hilsner
Jeanne  

 
FA

Gård med dyr

 
+1

1. Etage

 

Røgfri værelser

 
6+2

Antal senge

 

Mulighed for ekstra opredning

 
SB+NB

Morgenmad Serveret / ingen morgenmad

 
+85 Kr

Madpakker

 
+199 Kr

Aftensmad

 

Adgang til Køkken

 

Adgang til Tekøkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Cykelskur

 

Klappedyr

 

Røgalarmer

 

Betalingskort modtages

 

Kontant

 

Mobilepay

 
20 km

Afstand til svømmehal

 

Bankoverførsel

 
20 km

Afstand til badestrand

 
12 km

Afstand til by

 
25 km

Afstand til offentlig transport

 
12 km

Afstand til indkøb

 
20 km

Afstand til golf

 
3 km

Afstand til fiskemuligheder

 
12 km

Afstand til restaurant

 
12 km

Afstand til cafe

 
12 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler engelsk

Fra  595  
tilbyder:
Dobbelt:
595 DKK
Familie:
850 DKK
Lejlighed:
1.600 DKK

Flere tilbud
Dobbelt: pr. uge: 3.900 DKK Familie: pr. uge: 5.500 DKK Lejlighed: pr. uge: 9.000 DKK
 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg