Nordbornholms Feriecenter

Jens Hansen, Kirkevej 6, 3790 Hasleinfo@nbfc.dkwww.nbfc.dk

01.03.-19.10.

Velkommen til Rutsker Feriecenter på Bornholm
Vi er beliggende i Bornholms naturskønne omgivelser. Feriecenteret er en gammel lokal skole der nænsomt er ombygget til dette fantastiske feriecenter med ro og mag.

Vi tilbyder alt lige fra en simpel overnatning til et luksuriøs spa bad. I kan køle ned eller slappe af omkring vores dejlige badesø.

Vores feriecenter ligger placeret i Rutsker, som er en del af det nord/vestlige Bornholm. Med en kørsels afstand på 5 minutter til nærmeste by, har vi en helt fantastisk belliggenhed i naturskønne og rolige omgivelser, hvor der er plads til alle. Med korte afstande til feriebyerne Hasle, Allinge, Sandvig, Vang osv. Alt sammen inden for 30 min på cykel. Hammershus samt diverse badestrande ligger inden for 20 min på cykel.

Cykelskurene
Fire lejligheder med egen indgang. Tre lejligheder med fem sovepladser i form af, tre køjesenge samt én 1½ mands sovesofa, samt en lejlighed med fire sovepladser i form af to køjesenge og én 1½ mand sovesofa. De har alle eget fuldt udrustet køkken med service, gryder osv. Eget badeværelse med toilet og bruser. Spisebord incl. stole. Sofa og lænestole. 

Klasseværelserne
Fire lejligheder med egen indgang fra en fælles gang og egen udgang til den skønne have. Tre af lejlighederne er med 4 sovepladser i form af 1 dobbelt seng og 1 køjesenge. Den sidste er med plads til  2 personer med 2 enkelt senge. Alle lejlighederne har eget fuldt udrustet køkken m. service, gryder osv. Eget badeværelse med toilet og bruser. Spisebord med stole. Egen sofagruppe med Tv. Eget havebord med stole.

Lærerboligerne
Tre feriehuse ligger idyllisk placeret i et afsnit for sig selv, med egen indgang samt udgang til egen have på bagsiden. Hvert hus har 8 sovepladser fordelt i 4 soveværelser med 2 personer på hvert. Perfekt for jer som er en større familie, flere par eller gruppe på tur. Alle feriehusene har eget fuldt udrustet køkken med køleskab, service, gryder osv. To badeværelse med toilet og bruser. Spisebord og stole. Sofaarrangement med plads til alle.

Overbygningen
Disse 12 luksuslejligheder er beliggende på første sal. Her er der både trappe samt tilhørende elevator. Lejlighedernes sengepladser er fordelt på et soveværelse med dobbeltseng, samt en stor åben hems med 2 enkelt senge. Alle lejlighederne har en åben rummelig altan, afskærmet indtil naboerne. Eget fuldt udrustet køkken med service, gryder, opvaskemakine osv. Eget badeværelse med toilet og bruser og et to-personers spabad. Spisebord med stole og egen sofagruppe. Eget havebord incl. stole til altanen. Seks af lejlighederne har egen brændeovn.

Se mere information og en detaljeret prisliste på: www.nbfc.dk

 
H

Hus

 
0+1

Stuen og 1. sal

 

Røgfri værelser

 
99+11

Antal senge

 

Mulighed for ekstra opredning

 
+75 Kr

Linnedpakke

 

Børneseng

 
NB

Ingen morgenmad

 
-100%

Rabat for børn under 4 år

 

Rabat ved flere dages ophold

 

Håndværkerrabat

 
+ Kr

Eget bad og toilet

 

Adgang til Køkken

 

Opholdsstue

 

Handicapvenlig

 

Have

 

Cykelskur

 

Legeplads

 
+20 Kr

Vaskemaskine

 
+300 Kr

Hund tilladt

 

Røgalarmer

 

Kontant

 
15 km

Afstand til svømmehal

 
7 km

Afstand til badestrand

 
5 km

Afstand til by

 
0,5 km

Afstand til offentlig transport

 
5 km

Afstand til indkøb

 
10 km

Afstand til golf

 
1 km

Afstand til fiskemuligheder

 
3 km

Afstand til restaurant

 
3 km

Afstand til cafe

 
5 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  450 Kr pr. nat 

Nordbornholms Feriecenter tilbyder:
Dobbeltværelse: Fra  600 DKK
Familieværelse: Fra  600 DKK
Lejlighed: Fra  900 DKK
Hus: Fra  1200 DKK
Hytte: Fra  450 DKK

 
 
 
 
Kontakt til Bed and Breakfastguide Danmark: lone@frostreklame.dk
Udgiver: Bed and Breakfast Guide ApS
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg