Bed and Breakfast - overnatning i Danmark og nordtyskland

Åbent

Hanbjerg BB

Lyngdorf og Nielsen, Hanbjergvej 4, 7900 Nykøbing M

 

Telefon

+45 61 71 34 62

 

01.01.-31.12. Åbent

Hanbjerg Bed and Breakfast er et hyggeligt landsted med udsigt til dejligt landskab og over Dråby Vig og Limfjorden til Fur. Et dejligt roligt sted, hvor afslapning, gode spadsereture, cykelture og hygge er et godt udgangpunkt til ferien.

Vi kan tilbyde et dejligt stort værelse med skråvægge og synlige bjælker med dejlig dobbeltseng og sengetøj. Dobbeltsengen kan adskilles og der er mulighed for 2 opredninger på høje luftmadrasser. Der er også en lille barneseng med tremmer. I forbindelse med værelset er der egen opholdsstue med 50 tommer fladskærms-tv med mange kanaler, gratis trådløs internetadgang. Adgang til stort hyggeligt fælles køkken-allrum, hvor I er velkommen til at lave mad. Fælles badeværelse med bruser. Vaskemaskine.

Der er en stor landbohave med mange blomster og højbede med grøntsager, dejlig terrasse med hængesofa, grilludstyr m.m., hyggebålplads, havespil samt mange læ- og hyggekroge med havemøbler, der frit kan benyttes. På Hanbjerg er bor der yderligere to ponyer , der ææælsker gulerødder, får og lam, høns og nogle gange kyllinger, godmodig hund og en rød hankat. Vi har også et rigt fugleliv.

Nykøbing by ligger 14 km. fra gården, der er mulighed for indkøb i Sejerslev ca. 3-4 km. Nationalpark Thy ligger ca. 30 min. herfra, Jesperhus  Blomsterpark 20 min. og Morsø Golfklub ca. 10 min. Feggesundfærgen til Thy ca. 10 km. Klitmøller - Cold Hawai ca. 40 min. 

Tidspunkter for ankomst, afrejse samt evt. bestilling af morgenmad aftales ved booking. Betaling sker kontant ved ankomst – eller MobilePay. Der er ingen måltider indberegnet i prisen.

Priser
Dobbeltværelse: 390 kr.
Pr. ekstra opredning: 100 kr.
Babytremmeseng haves.  Børn – og voksne - i alle aldre er velkomne.
Telt, campingvogn, mobilhomes, heste og hestevogn  – i haven pr. overnatning: 150 kr. med adgang til fælles badeværelse. 
Morgenmad: 45 kr. pr. person - som inkluderer: Kaffe/the, juice, Thisemælk, hjemmebagte boller og –rugbrød med Thisesmør, ost og hjemmelavet marmelade. Vil du have et kogt æg, kan du glæde dig. Æggene er ”hjemmelagte” af vores høns og smager dejligt.
Regler for afbestilling: Der er gratis afbestilling til 5 dage før, herefter betales der 75% af den aftalte reservation. 
Kæledyr: Skal aftales ved booking.

Almindelig god og høflig opførsel er hos os en selvfølge. Ud over parkeringsplads til biler er cyklister, ryttere og hestevogne (vi har indhegning), campister, mobilhomes hjertelig velkommen og vi glæder os til at møde jer.

 
FA

Gård med dyr

 
+1

1. Etage

 

Røgfri værelser

 
2+2

Antal senge

 
+100 Kr

Mulighed for ekstra opredning

 

Børneseng

 
SB+45

Serveret morgenmad

 

Adgang til Køkken

 

Adgang til Tekøkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Cykelskur

 
+10 Kr

Vaskemaskine

 
+150 Kr

Autocamper

 

Hestehotel

 

Røgalarmer

 

Kontant

 

Mobilepay

 
20 km

Afstand til svømmehal

 

Bankoverførsel

 
2 km

Afstand til badestrand

 
14 km

Afstand til by

 
0,5 km

Afstand til offentlig transport

 
4 km

Afstand til indkøb

 
13 km

Afstand til golf

 
2 km

Afstand til fiskemuligheder

 
11 km

Afstand til restaurant

 
11 km

Afstand til cafe

 
0 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  390 Kr pr. nat 

Hanbjerg BB tilbyder:
Dobbeltværelse: 390 DKK
Familieværelse: 550 DKK

 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg