Fantastisk sted 6 stjerner
baseret på 0 anmeldelser
 

Bed and Breakfast - overnatning i Danmark og nordtyskland

Åbent

Lundshøjgaard BB

Merete Haahr, Låenhusvej 1, Krogen, 9500 Hobro


+45 30 96 70 70  • +45 96 40 50 30
merete.haahr@me.comwww.lundshojgaard.dk

01.01.-31.12. Åbent

Velkommen til Lundshøjgaard.

I den skønneste natur, tæt på Danmarks smukkeste fjord, finder du idylliske Lundshøjgaard B&B, der byder på massevis af charme og atmosfære. Lundshøjgaard er drevet med udgangspunkt i økologi og hensyn til miljøet, hvilket også afspejler sig i stedets autentiske morgenmad med lokale økologiske råvarer og friskbrygget fairtrade kaffe/the.

Gå en tur ved fjorden, træk vejret i den rene luft, mærk vinden og duftene fra de mange vilde planter, og bliv et med naturen.
 
Har du brug for lidt kvalitets tid sammen med børnene, hvor de kan opleve dyrene på tæt hold, er du  selvstændig erhvervsdrivende, og har du brug for et stille retræte til at fordybe dig i dit arbejde, eller har du blot lyst til et par dages selvforkælelse i skønne omgivelser, for at komme væk fra hverdagens stress og jag, så er Lundshøjgaard stedet du leder efter.

Værelser

Værelserne er måske det vigtigste for os. Det er her dagen både begynder og slutter, det er her forventningerne til en ny dag indstilles, og her kan du lade op til livet og dagen der kommer. Vores lyse og rummelige værelser med den smukke udsigt, kan give dig en ny begyndelse som gør en god dag bedre. De er stemningsfuldt indrettet i en romantisk og landlig stil, med skønne puder og blondegardiner og smukke malerier fra hele verden. De bløde senge og lune dundyner med sengetøj i 100 % bomuld giver en rolig og behagelig nattesøvn og det er med til at give dig endnu mere energi til dagen der kommer.  Værelserne ligger på første sal med en fantastisk udsigt til vores store have, hvor vi dyrker mange smukke roser og buske, samt grøntsager og årstidens frugter og holder fritgående høns
 

Beliggenhed
De omkringliggende marker, fjorden skoven og den frodige have skaber unikke rammer for afslapning, og rig mulighed for at kunne opleve freden sænke sig. Gårdens marker, hvor vores smukke sorte araber heste holder til, bugter sig i et kuperet terræn kun 500 meter fra fjorden. Naturligt hestehold betyder meget for os her på gården, og vores gæster kan opleve de skønne heste og deres bedårende føl boltre sig året rundt på de store folde..

Faciliteter 
Vores gæster bliver budt hjerteligt velkommen med en lille forfriskning ved ankomst, og der er god mulighed for at slappe af i den hyggelige lounge ved ilden fra vores støbejernsbrændeovn. Te og kaffe - samt frisk frugt til rådighed under hele opholdet. Vi har et  fælles badeværelse i stueetagen og et lille køkken med mulighed for at tilberede medbragt mad. Vi serverer en lækker morgenmad med friskbagte boller, grønt fra haven og mælk direkte fra stalddøren. Maden er hovedsageligt baseret på økologiske, fair trade og lokale råvarer.

Aktiviteter

Her ved Lundshøjgaard er der mange muligheder for aktiviteter. Afmærkede naturstier og ideelle forhold for fiskeri, eller blot en travetur. Tag på Mariagerfjord golfbane og prøv kræfter med bakkerne, eller gå en tur i Hobro og oplev en gammel købstads by. Besøg rosernes by, Mariager, som er kendetegnet ved de særprægede brostensbelagte gader og de romantiske bindingsværkshuse.
Der er også den lille familie restaurant Bramslev bakker, kun 5 minutters kørsel herfra, med dejlig mad til en fornuftig pris. Har du lyst til gourmet mad, ligger Herregården Bramslevgaard også tæt ved, og her er mulighed for at bestille overdådig treretters menu.

Attraktioner i området er blandt andet Fyrkat Vikingecenter, med fortællinger fra  gamle vikingborg, det nye skibsmuseum i Hobro, som rummer historien om hvordan de imponerende træskibe blev bygget. For de små og for de eventyrlystne kan komme på en jordomrejse du aldrig glemmer på verdens største atlas ved verdenskortet i Klejtrup sø. Mulighederne er mange og varierede.

Personligt nærvær og varm gæstfrihed, lækker morgenmad og idylliske omgivelser gør Lundshøjgaard perfekt til en romantisk weekend eller en pause fra hverdagens hektiske travlhed.

Priser
Dobbeltværelse: 500,- kr/nat
Familieværelse (3 pers): 650,- kr/nat

Fantastisk morgenmorgenmad: 75,- kr/person
Alt økologisk, samt frisk mælk fra gården

Service
Gratis WI-FI er tilgængelig overalt.
Der er gratis parkering på selve ejendommen.

 
FA

Gård med dyr

 
0+1

Stuen og 1. sal

 

Røgfri værelser

 
10+3

Antal senge

 
+150 Kr

Mulighed for ekstra opredning

 

Linnedpakke

 
+100 Kr

Børneseng

 
SB+75

Serveret morgenmad

 
+55 Kr

Madpakker

 
-10%

Rabat ved flere dages ophold

 

Håndværkerrabat

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Handicapvenlig

 

Oplevelsespakker

 

Have

 

Cykelskur

 

Legeplads

 
+100 Kr

Hund tilladt

 
+200 Kr

Hestehotel

 

Betalingskort modtages

 

Kontant

 

Mobilepay

 
15 km

Afstand til svømmehal

 
0,5 km

Afstand til badestrand

 
15 km

Afstand til by

 
5 km

Afstand til offentlig transport

 
5 km

Afstand til indkøb

 
10 km

Afstand til golf

 
0,5 km

Afstand til fiskemuligheder

 
5 km

Afstand til restaurant

 
5 km

Afstand til cafe

 
0 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  500 Kr pr. nat 

Lundshøjgaard BB Tilbyder:
Enkeltværelse: 500 DKK
Dobbeltværelse: 500 DKK
Familieværelse: 650 DKK
Oplevelsespakker: 1

 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Mellemgade 5
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg