Bed and Breakfast - overnatning i Danmark og nordtyskland

Åbent

Guesthouse Harmoni- Retreat

Marijanne Kjær, Vejsnæs 2, Dunkær, 5970 Ærøskøbing


+45 61 75 48 84
harmoni.marijanneogerik@gmail.comwww.harmoni-aeroe.dk

01.01.-31.12. Åbent

Guesthouse Harmoni ligger på den lille idylliske ø Ærø. På Ærø er du omgivet af den skønneste natur, himmel og hav. Et sceneri der er den perfekte ramme for et fantastisk rekreationsophold og som gavner krop og sjæl.

Guesthouse Harmoni er en spirituell og healende overnatnings og behandlingssted  for besøgende på Ærø. En kombination, som er helt ideel for dig, der søger velvære, afslapning, ro og en varig forbedring af din sundhedstilstand pE efter sygdom eller livskriser... 


Vi tilbyder dig en fremtidig varig forbedret sundhedstilstand gennem forskellige behandlinger: massageformer, homøopati , reflektions og traumaterapi , aurahealing , klangmassage og meditation/TaichiInstruktion . Efter et besøg hos Guesthouse Harmoni vil du finde vejen til en ny livstil, der vil give dig en forbedret livskvalitet og en fornyet positiv indstilling til livet. Erik og Marijanne Kjær er uddannede som behandler og driver også en relationsskole hvor der mulighed for et længere  uddannelsesforløb til relationsterapeut . Vores basisprincipper er: Medfølelse, empati og kærlighed til livet. Alt er forbunden i en støre system gennem reflektion og synkronitæt. 

Vores store grund (3,6 ha) giver dig mulighed for, at genetablere en relation til naturen og dig selv.. trække dig tilbage og giver rum og ro til eftertænksomhed. Her findes grønne oaser, hvor også dyrene gå i relation til dig....sommerfugle, duer. Harer,  pårfuglene , høns, geder og heste ønsker og gå i kontakt med dig. Selvforsyning igenem urtehave,og frodig exotic  frugthave med figner, ferskner , kivi  og  andre bær , æble, etc.. Bålplads og campingareal. Hele arealet står til rådighed for dig under dit ophold. En fantastisk naturstrand med morænenskranter og små bådesteder inviter til lange vandreeture og fiskemuligheder.. 


Vi tilbyder 3 dobbeltværelser og en lille retreatcottage midt i urskovens have og tæt ved Danmarks berømte   Claus Berg altertavle/ kirke i Bregninge.       Værelserne er indrettet kunstnerisk og farverigt  med kærlighed og varme. I baggangen og på 1. sal findes de rummelige gæstebadeværelser . 


Vi skaber omgivelser - helt perfekte for de - som søger balance i livet. Vi er selvforsynende med økologiske grøntsager og æg , gedemilk og gedeost- således tilbyder vi en stor og lækker økologiske buffet til måltider  vores dejlige landkøkken.hvis og når  du ønsker det. 


 

OBS: Vi anbefaler en uges rekreations ophold og lejer derfor kun ud ved min. 3 nætters ophold.

 
FA

Gård med dyr

 
0+1

Stuen og 1. sal

 

Røgfri værelser

 
6+2

Antal senge

 
+200 Kr

Mulighed for ekstra opredning

 

Børneseng

 

Rabat for børn under 4 år

 
-20%

Rabat ved flere dages ophold

 

Adgang til Køkken

 

Adgang til Tekøkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Cykelskur

 
+50 Kr

Hestehotel

 

Kontant

 

Mobilepay

 
8 km

Afstand til svømmehal

 

Bankoverførsel

 
2 km

Afstand til badestrand

 
8 km

Afstand til by

 
2 km

Afstand til offentlig transport

 
8 km

Afstand til indkøb

 
15 km

Afstand til golf

 
1 km

Afstand til fiskemuligheder

 
8 km

Afstand til restaurant

 
8 km

Afstand til cafe

 
8 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  150 Kr pr. nat 

Guesthouse Harmoni- Retreat Tilbyder:
Enkeltværelse: 245 DKK
Dobbeltværelse: 490 DKK
Familieværelse: 840 DKK
Anneks: 150 DKK

 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg