Fantastisk sted 6 stjerner
baseret på 0 anmeldelser
 

Bed and Breakfast - overnatning i Danmark og nordtyskland

Åbent

Guesthouse Harmoni

Marijanne Meyer, Vejsnæs 2, 5970 Ærøskøbing


+45 61 75 48 84
harmoni.marijanneogerik@gmail.comwww.harmoni-aeroe.dk

01.01.-31.12. Åbent

Guesthouse Harmoni ligger på den lille idylliske ø Ærø. På Ærø er du omgivet af den skønneste natur, himmel og hav. Et sceneri der er den perfekte ramme for et fantastisk rekreationsophold og som gavner krop og sjæl.

Guesthouse Harmoni er en spirituell og healende overnatnings og behandlingssted  for besøgende på Ærø. En kombination, som er helt ideel for dig, der søger velvære, afslapning, ro og en varig forbedring af din sundhedstilstand pE efter sygdom eller livskriser... 


Vi tilbyder dig en fremtidig varig forbedret sundhedstilstand gennem forskellige behandlinger: massageformer, homøopati , reflektions og traumaterapi , aurahealing , klangmassage og meditation/TaichiInstruktion . Efter et besøg hos Guesthouse Harmoni vil du finde vejen til en ny livstil, der vil give dig en forbedret livskvalitet og en fornyet positiv indstilling til livet. Erik og Marijanne Kjær er uddannede som behandler og driver også en relationsskole hvor der mulighed for et længere  uddannelsesforløb til relationsterapeut . Vores basisprincipper er: Medfølelse, empati og kærlighed til livet. Alt er forbunden i en støre system gennem reflektion og synkronitæt. 

Vores store grund (3,6 ha) giver dig mulighed for, at genetablere en relation til naturen og dig selv.. trække dig tilbage og giver rum og ro til eftertænksomhed. Her findes grønne oaser, hvor også dyrene gå i relation til dig....sommerfugle, duer. Harer,  pårfuglene , høns, geder og heste ønsker og gå i kontakt med dig. Selvforsyning igenem urtehave,og frodig exotic  frugthave med figner, ferskner , kivi  og  andre bær , æble, etc.. Bålplads og campingareal. Hele arealet står til rådighed for dig under dit ophold. En fantastisk naturstrand med morænenskranter og små bådesteder inviter til lange vandreeture og fiskemuligheder.. 


Vi tilbyder 4 dobbeltværelser og en lille retreatcottage midt i urskovens have og tæt ved Danmarks berømte   Claus Berg altertavle/ kirke i Bregninge.       Værelserne er indrettet kunstnerisk og farverigt  med kærlighed og varme. I baggangen og på 1. sal findes de rummelige gæstebadeværelser i moderne wellness-stil . Mulighed for sauna. 


Vi skaber omgivelser - helt perfekte for de - som søger balance i livet. Vi er selvforsynende med økologiske grøntsager og æg - således tilbyder vi en stor og lækker økologiske buffet til måltider  vores dejlige landkøkken.


 

OBS: Vi anbefaler en uges rekreations ophold og lejer derfor kun ud ved min. 3 nætters ophold.

 
H

Hus

 
+2

2. Etage

 

Røgfri værelser

 
10

Antal senge

 

Børneseng

 
SB

Serveret morgenmad

 

Rabat for børn under 4 år

 

Rabat ved flere dages ophold

 

Adgang til Køkken

 

Adgang til Tekøkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Cykelskur

 

Vaskemaskine

 

Hund tilladt

 
8 km

Afstand til svømmehal

 
2 km

Afstand til badestrand

 
8 km

Afstand til by

 
2 km

Afstand til offentlig transport

 
8 km

Afstand til indkøb

 
15 km

Afstand til golf

 
1 km

Afstand til fiskemuligheder

 
8 km

Afstand til restaurant

 
8 km

Afstand til cafe

 
0 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  445 Kr pr. nat 

Guesthouse Harmoni Tilbyder:
Enkeltværelse: 445 DKK
Dobbeltværelse: 645 DKK
Familieværelse: 745 DKK
Lejlighed: 895 DKK

 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Mellemgade 5
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg