18-hullers greenfee til Golfklubben Lillebælt og overnatning på Gl. Strandvejs BB

Golfklubben Lillebælt og overnatning på Gl. Strandvejs BB

Golfklubben Lillebælt

Vores bane er uden tvivl Danmarks bedst beliggende golfbane, med en smuk udsigt over Lillebælt, og med en bane der byder på udfordringer til både den garvede og den nystartede golfspiller. Klubben blev grundlagt i 1990, og 18-hullers banen blev indviet i 1993. Klubbens areal er beliggende i den sydlige del af Middelfart, ned mod Lillebælt i et naturskønt område med udsigt over bæltet til Fænø og Jylland, med Skamlingsbanken som vartegn. Banen er anlagt på to landbrugsejendomme Kristianslund og Lundbjerggård. Den sidstnævnte danner rammen om klubbens aktiviteter, hvor den smukke hovedbygning rummer restaurant og klublokaler, og i de øvrige bygninger er der indrettet pro-shop, sekretariat, bag-rum, omklædning, værksted og maskinhus. I Golfklubben Lillebælt lægger vi stor vægt på en velplejet og flot bane - det skal altid være en dejlig oplevelse for medlemmer og gæster, at spille på vores bane.

Velkommen til Gl Strandvejs BB med en fantastisk beliggenhed

Dejlig lys kælderlejlighed med udsigt til Lillebælt, mellem Strib og Middelfart, og med kun få meter til vandet. Kælderlejligheden har egen indgang, køkken med spiseplads, badeværelse samt soveværelse. Der er også adgang til dejlig have med skøn udsigt over Lillebælt.

KUN  900 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

  • Overnatning for to voksne i dobbeltværelse
  • Morgenmad for 2 voksne
  • Sengelinned og håndklæder
  • 18-hullers greenfee til Golfklubben Lillebælt for to voksne

Prisen inkluderer ikke:

  • Transport til og fra Golfklubben Lillebælt
OBS! Du skal være fuldt aktivt medlem af DGU for at gøre brug af denne oplevelsespakke. Du skal selv booke din tid via golfbox. Se mere her.
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Mellemgade 5
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg