Vikingespil samt overnatning

 
Åbent

Fru Hansens Kælder

Gitte og Finn Hansen, Englystvej 23a, 3600 Frederikssund


+45 47 31 38 13  • +45 40 22 89 14


fnh@mail.tele.dk

19.02.-31.12. Åbent

Frederikssund Vikingespil

Træd ind i Vikingernes Verden og bliv ført tilbage til de dramatiske historier fra vikingetiden i området omkring Danmarks smukkeste friluftsscene, hvor et væld af sjove og spændende aktiviteter venter for hele familien.

Siden 1952 har mere end 250 voksne og børn hvert år dannet rammen om det årlige vikingespil. Et skuespil, som veksler fra år til år og genskaber vikingetidens farver, mennesker og drama. Frederikssund Vikingespil er en uforglemmelig oplevelse for HELE familien med spænding og dramatik, drabelige fægtekampe, svær der gnistrer, kvinder der slås - krig og kærlighed, lyseffekter og fakkeloptog og ikke mindst de traditionsrige lurblæsere. Frederikssunds vikinger har optrådt for et internationalt publikum, ligesom de har været indbudt til at gæsteoptræde i fx Island, Japan, Spanien, Skotland, England, Argentina, Syrien, Ungarn og Polen med særligt tilrettelagte vikingespil. Udover vikingespillet kan du også opleve ægte markedsstemning og se vikingetiden vækket til live under vikingespillet, hvor alt bliver ligesom dengang, da vikingerne sejlede på Roskilde Fjord, gik i krig, handlede og ofrede til de nordiske guder. Der er mad og drikke og der er boder for enhver smag på det store vikingemarked, der har vundet ry som Danmarks hyggeligste familiemarked. Under vikingespillet er der masser af aktiviteter, som vil tiltale hele familien. Du kan blandt andet lære at skyde med bue og pil, male dit eget skjold, blive undervist i fægtning af vikingespillets egne fægtere og du kan prøve kræfter med stammekast eller få en tur på vikingernes heste.

Fru Hansens Kælder

Dejlig 50 m2 underetagelejlighed med egen indgang. Indeholder to enkeltsenge samt dobbelt sovesofa, samt spiseplads. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken inklusiv service. Eget bad og toilet, kabel tv, og trådløst internet samt tilstødende terrasse med gasgrill som frit kan benyttes.

KUN  900 Kr
2 voksne

Prisen inkluderer:

  • Overnatning for 2 personer i ferielejlighed
  • To billetter til Frederikssund Vikingespil

Prisen inkluderer ikke:

  • Morgenmad
  • Transport til og fra oplevelsen

Mulighed for tilkøb:

  • Frederikssund Vikingespil samt opredning for børn: 200 kr pr. barn**
  • Vikingemenu* på Frederikssund Vikingespil - skal forudbestilles: 85 kr pr. voksen og 50 kr pr. barn**
  • Rundvisning på Frederikssund Vikingespil - skal forudbestilles: 35 kr pr. voksen og 25 kr pr. barn**
  • Vikingemenu* samt rundvisning på Frederikssund Vikingespil - skal forudbestilles: 120 kr pr. voksen og 75 kr pr. barn**
Børn under 5 år kan medbringes gratis både til Frederikssund Vikingespil samt overnatning hvis de sover i sengen med forældrene. *Vikingemenu består af revelsben og-eller vikingepølser samt brød og salat. **Børn betegnes som værende mellem 5 og 15 år. OBS: Forestillingen kører kun fra uge 24 - 27 i 2017. Se mere om forestillingen og tider her.
 
 
 
 
Kontakt til bedandbreakfastguide Danmark:
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Lone Frost Reklamebureau Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 18624842
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg